Позабравеният участник във ВИП Брадър през 2013 година Любомир Милчев,

...
Позабравеният участник във ВИП Брадър през 2013 година Любомир Милчев,
Коментари Харесай

Денди за отвратягата Кулагин и ВИП Брадър: Ако искате серия оргазми по съветите на кобилестата, ползвайте новия колагенов вибратор!

Позабравеният участник във " ВИП Брадър " през 2013 година Любомир Милчев, който е прочут с острия си език, атакува настоящия участник в риалити предаването Валентин Кулагин. Денди описа в обществените мрежи, че се скарал с гримьора още при запознанството им. Ето и въпросния пост без редакторска интервенция:

Подочух мнозина профани да си се повъзхищават, елай, моме, елай, душо, да повечераме, на дързостите Кулагинови и си споделих, виж ти, задава се, сполай, нова консензусна големина, в която да ще се постараем да разграничим обособените, хм, слузести величини, па даже и да се пооцапаме в секрецията…, в която има даже и, ох, аман, аман, сълзи Миродобреви… непродуцирани от Торнев. Слагаме медицински ръкавици…

Как, питате, съм се срещнал с подвъпросното лице, пренемаловажен въпрос, знаменателна увертюра в нашта лекедисана сюгжестия. Бивам в журито на конкурс за хубавици в Бургас. Стоя самичък на коктейлна маса, досами сцена. Появява се, блестяща, звездата Кулагин, съпроводена от дама и със зле модулиран глас ми оповестява: " Така и по този начин си самичък, драги, за какво не отидеш на другата маса? “ Уви, не бе въпрос, а заповед – стани ти, че да седна аз. След отхвърли ми, последва втори поучителен опит и тогава към този момент се взрях в нахалника, сборно факсимиле на най-банална и зловонна содомия, компактно напомадено и нагримосано, и с дамска чантичка за лукс. Изкрещях: " А в този момент, желаете ли да извикам защитата, пикльо?! “ Остана с педерастшата си на моята маса… Трябва ли да прецизирам, че всички останали маси на напред във времето бяха празни…

Тъй че, за онез, наивно въобразили си, че наглостта на момченцето, лъжлива симулативност на човек, е избуяла под прожекторите на Брадъра папрат, дано потвърдим и вразумим – той отнапред си бе подобен, най-натурално, зачатъчно евгениминчевче, яхнало не трамвай, а серпантина за мигли, сополанко без лордова купа, но с маршалски скиптър до червилото и лака за нокти в дамската си чантичка. Черното под ноктите си давам! Тъй като е явно, че Кулагин е Йожени де Минч в прототип, по тази причина и нараства полезността му като препарат за наблюдаване под микроскопа. Моля, не сваляйте медицинските ръкавици! С което желаеме да кажем, че автохтонният слой в изчадието е идентично педерастичен и не по-малко злотворен от псевдолордовия вибраторен механизъм, радващ се на голяма известност измежду родните бизнесдами.

А в този момент, дано престъпим прага на къщата, в която героят наш още веднъж си отима скандал, че некой му седнал на стола, хм. Дузина нейни жители, за които надали може да се каже, че са неудачници, биват ежеминутно дразнени и унизени от амбициозното копеле и в тази си раздразнимост се сплотиха. Консензусът им е от изключително естество, по този начин, по принуда… Брадърът благонасърчава сходно ребелинно държание, с цел да излязат, раздразнени, участниците от кожата си и да се разкрият в алкохолни изпарения срамните им секрети. Това може да се маскира като предпазен избор на феновете, а може да бъде насърчавано с повиквания в изповедалнята и инсинуативни задачи и внушения. Да допуснем и двете, а също и че фенът си пада по такива работи. И трите положения са многобанални, само че те се засрещат по необикновен, всеразкриващ метод. 

Медийна клевета, нота бене, профанен непокорен усет на фена и всеобща дразнимост като само допустима форма на съобщност в това общество, което не е общество, в съслужие отслужват противоположната, обърната нагоре с краката, анална литургия в храма на същото общество. Медията инсинуира дразнимост и въдворява колагенов дразнител измежду жителите, дразнителят нервира раздразнителните по подстрекателство и лично разположение, а окайната аудитория лакомо гълтам деликатеса на тази дразнимост и сама, дразнейки се, се самооблъщава и покланя на дразнителя, неин акредитиран воин. Всеобщата дразнимост става нещо като нов публичен контракт.

Отвратягата Кулагин с колагеновите устенца, веждите-татус и стъклените очички на дявола от " Страстите Исусови “ на Мел Гибсън, чудовищният закачлив младенец в ръцете на мнима Богородица, не ще да е друго, с изключение на едно отгледано и отдондуркано с общи старания и копнеж изчадие. Колкото по-облъскано, изтикано, злепоставено, сякаш дискриминирано, а в действителност безсрамно мимикрирало в протестни форми, толкоз по става за сувенир на боготворене на едно очукано общество, сърадващо и празнуващо взаимната си сдуханост в издигнал се из от нищото подправен воин. Това общество от дълго време му е отпущило края да го мисли кой на кого е жертва и сякаш съчувства на сурогатя на пожертваното, не искайки и да знае кои са същинските жертви на местопроизшествието. 

Питаме се, за какво българите обичат такива неща? Защото като категорически не могат да се оправят с нещо съответно, начеват да се боримечковат с всичкото. Издразних се! – чуваме отвред да казват… А всичкото е всераздразнимост от какво ли не, с възнеясна причина. Слузестото единогласие тук е единствено във връзка на дразнимост, един тип въпрекизъм досежно всичко – плочки по " Графа… “, царски парцели, истанбулски конвенции, русофилство, соросоизъм, роклите на президентшата, тралала… Тогаз всераздразнителните българе се сплотяват в слузесто единодушие… Липсата на учтивост е съществена българска добродетел и подкрепя всичко това. Ако двама се скарат за един и същи стол, пък бил той и министерско кресло, не е допустимо разногласието да завърши пристойно, а в разгара на всеобща дразнимост и нервност.

Бледна останка от стокхолмски синдром, народопсихологическа светиня от слузесто естество – чистата дразнимост е новият публичен контракт, подпомаган от медийните упоритости на Брадъра – посредством дразнимост и дразнение, се преуговаря свръзката на общността, новият ред. Брадърът извлича от дразнимите, в съслужие с колагеновия вибратор и слабосилната аудитория, все същата единомислеща усредненост на всераздразнимостта. Една подправена консензусна величина…, уви в този момент всеобщо валидна…

А по отношение на коментарната нищожественост на нищожествата-холограми Маги Желязкова, Кристина Патрашкова с посинените коси, полуплешивата кафеварка Гала, замазаният Юлиан Константинов и още веднъж подправеният лорд-парвеню и други празни резоньори, белким очаквате да чуете това от тях? Никога. Кулинарно шоу за подготвяне на все същий бълвоч. Издразних ли ви? И не си сваляйте медицинските ръкавици! Ако желаете да получите серия от оргазми по препоръките на кобилестата, ползвайте новия колагенов вибратор! И новите й вагинални топчета…
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР