Позабравената у нас поп-фолк звезда Теодора продължава творческата си кариера

...
Позабравената у нас поп-фолк звезда Теодора продължава творческата си кариера
Коментари Харесай

Теодора пее и гледа дете в Америка - slava.bg

Позабравената у нас поп-фолк звезда Теодора продължава креативната си кариера в Съединени американски щати.

Там тя живее от няколко години дружно с околните си - брачна половинка й Иво и дъщеричката им Мария, която преди два месеца навърши 5 години. В сряда и Теодора навърши 38 години, а със особено послание своята честитка сервира и музикално семейство от „ Диапазон рекърдс”. Своите пожелания не пропуснаха и меломаните – искащи на Теодора още обич и ентусиазъм. И в случай че в предишното Теодора е обичала шумните компании и купоните до късно, в този момент концепцията й за празник се лимитира до компанията на обичаните хора и връзката й с околните от България. Основното занятие на изпълнителката са грижите които поставя за наследницата си Мария.

Гласовитата певица отпътува с обичания си за Америка няколко месеца преди появяването на дъщеря си. Тя пък е посрещнал своя пети рожден ден напълно скоро. Кадри от празненството обаче липсват в формалните профили на звездата и това не е инцидентно. Макар да продължава креативната си кариера, Теодора е безапелационна, че желае да държи персоналния си живот и детайлности от него в загадка.

Първата изява на певицата е през далечната 2004 година с песента „ Желание за грях”. Като дете пее фолклор, по този начин по-късно приключва и музикално школо с национално пеене. След интервал на дълга пауза - към пет години, Теодора изненада феновете и сътрудниците с песента, която промотира през миналата година. Т се завърна да я показа в България, само че клипът беше сниман в Америка.

През април изпълнителката и нейният обичан Иво означиха годишнина от обилната женитба, която подвигнаха през 2016 година. Теодора сподели „ да” на половинката си пред фамозните фонтани на хотел „ Беладжио” в Лас Вегас, напомня вестник Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР