Позабравената певица Светла Иванова сподели шокираща лична тайна в предаването

...
Позабравената певица Светла Иванова сподели шокираща лична тайна в предаването
Коментари Харесай

Светла Иванова намери истинската си майка

Позабравената певица Светла Иванова показа шокираща персонална загадка в предаването „ На кафе”. Тя съумяла да прегърне биологичната си майка след 25 години търсене в края на предходната година. Истинската й родителка я изоставила, тъй като забременяла още като ученичка от собствен учител по музика. Самата Иванова пък схванала много ненадейно, че е осиновена. Нейна съученичка, която тя преди считала за другарка, я сюрпризирала с новината, че не е дете на родителите си.

Изпълнителката на „ Любов и кафе”не посмяла да показа с тях, а потърсила съвет при баба си. Тя удостоверила новината и Светла решила да откри същинската си майка. Четвърт век й лишил процеса, който почнал в Стара Загора, където брюнетката е родена. Оказало се, че и майка й също я търси и по този начин най-накрая двете се прегърнали. Днес осиновителите на 40-годишната Светла са към този момент мъртви, само че тя им е доста признателна за грижите.



Днес Светла също е щастлива майка, има два сполучливи музикални албума (C’est La Vie и Любов и кафе), три книги („ Вихра и водка “, „ Светът в краката й “ и „ Забранено 18 “) и четири диска с йога (за бъдещи майки, за възобновяване, за родители и деца и йога у дома).
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР