Позабравената певица Лиляна Деянова – ЛиЛана, бръмчи из София с

...
Позабравената певица Лиляна Деянова – ЛиЛана, бръмчи из София с
Коментари Харесай

Помните ли русокосата певица ЛиЛана? Днес е тежка бизнес дама и бръмчи с порше „Панамера” за 200 бона

Позабравената певица Лиляна Деянова – ЛиЛана, бръмчи из София с неповторимо порше „ Панамера ” за 200 000 лв.. Бившата тв водеща пилеше гуми на четириколесния „ аероплан ” финален модел по бул. „ България ” към кв. „ Манастирски ливади ” под погледа на провинциалния й ухажор. Мачото я следваше по петите с великотърновско БМВ Х4 за „ скромните” 100 бона. 30-годишната русокоска напусна огромната сцена тихомълком, с цел да се отдаде на сериозен бизнес, издадоха осведомени с нейното житие-битие. „ За ЛиЛана не е проблем да си купи порше, въпреки клюката да носи, че автомобилът е подарък от богатия й другар. Може и по този начин да е, само че това не трансформира обстоятелството, че Лилана към този момент сама прави много кеш, с който може да си купи каквато лимузина пожелае”, безапелационни са източници на " Таблоид ".

Работните каузи на хубавицата бяха частично осветлени преди дни, когато стана ясно, че тя е измежду декласираните мераклии за построяването на новата тол система по австрийски модел. Сред отпадналите кандидати бе обединяването „ Телетол”, в което влиза и Българската телекомуникационна компания. Нейни сътрудници са производителят на GPS устройства „ Иком” и „ Нованор”, чийто шеф пък е таман приключилата стопанска система в Лондон поп старлетка Лиляна Деянова, която постоянно е спрягана от медиите като много близка другарка на милиардера Васил Божков. Именно тази компания създаде мобилното приложение на пътната организация - LIMA, което дава информация в действително време за трафика и ремонтите по републиканската мрежа.

Проверка сподели, че мажоритарен притежател на „ Нованор” е сдружението „ Интелинор”, измежду чиито съдружници още веднъж попада името на певицата. Останалият дял, който се равнява на 8%, се има от стартъп фонда „ Eleven”. Точно с цел да показва образно напредъка си в света на огромните пари, столичанката се изръсила с 200 бона за „ Панамера”, с което събира очите на кибиците в София.

Очевидно забързаната съблазнителка бе ескортирана от гаджето си, като че ли иде тирада за първата дама на републиката. Нервният баровец прибързано препречваше пътя на всяка кола, доближила скъпото порше на обичаната му, постоянно с цената на фрапантни нарушавания на пътните правила. Виражите на БМВ-то по платното пък докараха истерични клаксони и закани за полова кавга с майката на водача.

ЛиЛана стана национално известна още през 2006 година около присъединяване си в настоящия и през днешния ден тв формат „ ВИП Брадър”. Тогава изкусителка бе едвам двайсетина годишна и по личните й думи - приела живота в Къщата като чиста проба развлечение. Впоследствие тя се снима и гола в „ Плейбой”, само че през днешния ден еротичните фотоси не могат да се видят на никое място.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР