Позабравената фолк певица Стефани, която отчаяно се опитва да се

...
Позабравената фолк певица Стефани, която отчаяно се опитва да се
Коментари Харесай

Поп фолк певица окраде Криско и Слави! Иска да си върне славата на техен гръб

Позабравената фолк певица Стефани, която обезверено се пробва да се завърне още веднъж на сцената, окраде сума реализатори, на гърба на които се надява да я връхлети нова популярност. Напоследък от ромската изпълнителка чуваме части, които са в колаборация с други нейни сътрудници от същия етнос. Обаче преди седмица Стефани се разписа с ново музикално предложение, което е именувала „ Микс 2019 “, а в него попадат фрагменти от песни на други артисти.

А и мъжът до нея, за който е ясно, че е ромски барон, явно е решил да спонсорира певческите й планове.
Въпросният „ микс “ започва с припева на Криско и Слави от „ Гледай как се прави “. След това продължава с познатото „ Ям си, пия си, хич не ми пука “, което преди 2 години Адриана изпя съвместно с Ангел и Джамайката в парчето „ А ти си марка “. После продължава с част от кючека „ Банкомат “, а накрая завършва с „ за боса на кокоса, за шефа на релефа, за вноса и износа… “ –припева на „ БГ реалност “ на БНР и Пича на народа.
Под описанието не са цитирани първоизточниците на парчетата нито с линк, нито поименно. Доколкото става ясно от ситуацията, Стефани дори не е потърсила лично изпълнителите, които е окрала, за да ги пита за позволение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР