Появявайки се в Шоуто на Джими Кимъл в понеделник вечерта,

...
Появявайки се в Шоуто на Джими Кимъл в понеделник вечерта,
Коментари Харесай

Кейти Пери напуска журито на American Idol

Появявайки се в " Шоуто на Джими Кимъл " в понеделник вечерта, 39-годишната Кейти Пери каза: " Мисля, че това евентуално ще бъде последното ми шоу, последният ми сезон за Idol. "

Обяснявайки решението си, тя сподели, че желае да " отиде да види света " и загатна за издаването на нова музика.

Пери е арбитър в шоуто на ABC от 2018 година

Katy Perry to leave American Idol after seven seasons
— BBC News (World) (@BBCWorld)
Певицата направи известието, откакто беше запитана от Джими Кимъл какъв брой дълго ще остане в American Idol.

Обяснявайки решението си, тя сподели: „ Това ме свързва със сърцето на Америка, само че усещам, че би трябвало да изляза и да усетя този пулс в личния си темп. “

Но тя не изключи изцяло бъдещо завръщане в шоуто.  „ Може би ще се върна някой ден. “

Пери се появи в " Шоуто на Джими Кимъл " преди премиерата на двадесет и втория сезон на American Idol в неделя, където тя е част от журито дружно с соул и R&B легендата Лайънъл Ричи и кънтри артиста Люк Браян.

Попитана по какъв начин са реагирали останалите съдии на новината, тя сподели: „ Те знаят, че имам някои неща, планувани за тази година... Създавам място за новия си обсег на крилата. Знаеха, че съм в студиото от известно време. Значи взеха решение, че нещо става. “

Katy Perry announces shock decision to leave American Idol after seven seasons
— The Independent (@Independent)
Кейти Пери също по този начин коментира изпълнението си за крал Чарлз III на предавания по малкия екран Коронационен концерт през май предходната година.

Разказвайки по какъв начин е тичала през замъка Уиндзор, за да навреме за осъществяването си за крал Чарлз и кралица Камила, тя сподели: „ Натъкнах се напряко на тях и си споделих „ О, отидох в неверната посока “.

Пери стана известна през 2008 година с песента " I Kissed A Girl ", която господства в класациите при започване на 2010 г. Последният ѝ албум " Smile " излезе през 2020 година

Тя се причисли към American Idol в неговия шестнадесети сезон като част от рестартирането му по ABC през 2018 година, следвайки стъпките на предходни съдии като Саймън Коуел, Пола Абдул, Марая Кери и Ники Минаж.

Времето ѝ в шоуто притегли някои спорни заглавия. Миналата година участничка я упрекна, че „ засрамва майка си “ , след като Пери се пошегува за нея, че „ поставя прекомерно доста храна на масата “.

Katy Perry to leave American Idol after seven seasons
— World News (@Worldnews_Media)
Тя също се изправи против реакция, когато различен участник през 2018 година сподели, че се почувствал неловко, когато Пери го целунал по устните, защото това била първата му целувка в живота.

Миналата година Пери продаде правата върху петте си студийни албума за 225 милиона $, малко преди да завърши съвсем двугодишното си престояване в Лас Вегас през ноември.

Тя е омъжена за артиста Орландо Блум и имат щерка на име Дейзи Доув, на три години.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР