Появявайки се по Скай Нюз, коментаторката Дейзи Коузенс пък обяви,

...
Появявайки се по Скай Нюз, коментаторката Дейзи Коузенс пък обяви,
Коментари Харесай

Розовият балон на Хари и Меган се спука. Следва развод!

Появявайки се по „ Скай Нюз ”, коментаторката Дейзи Коузенс пък разгласи, че съгласно нейни източници в края на месец май Хари е потърсил услугите на бракоразводни юристи. Това издава, че с огромната гласност идва и огромен напън. Говорейки в шоуто, Дейзи Коуенс сподели: „ Няма да се изненадам, в случай че нещо от това е правилно. Разбира се, юристите са наети при цялостна поверителност момента се прецизират възможните компенсации. Това ще е комплициран бракоразвод “.

 

Лейди Кембъл бележит кралски специалист и биограф, създател на книги за принцеса Даяна и Хари и Меган, издадени и в България, наля масло в огъня, откакто разкри, че в последно време Хари отсядал в хотели, а не в фамилния дом. Според лейди Кембъл Хари в последно време прекарвал доста време в хотел, покрай фамилната къща в Монтесито, Калифорния и в различен хотел в Ел Ей. „ Това е доста необичайно в действителност. Информацията ми се удостоверява от няколко източника “, съобщи кралската биографка.

 

Лейди Кембъл също разиска херцога и херцогинята на Съсекс с телевизия Скай Нюз, пред която сподели: „ Чух от 5 изцяло надеждни източника, че Хари е извикал юристите преди няколко месеца. Очевидно нещо се приготвя. Няма да се учудя въобще, в случай че след няколко месеца Хари и Меган излязат със известие до медиите, че се развеждат “.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР