Появявайки се на наградите Emmy 2023, звезди се облякоха в

...
Появявайки се на наградите Emmy 2023, звезди се облякоха в
Коментари Харесай

Кой е Зеленият гоблин на наградите Еми 2023? Ето как една риалити звезда открадна светлините на прожекторите на червения килим

Появявайки се на премиите Emmy 2023, звезди се облякоха в Chanel, Dior и Versace.

Но звездата, която притегли най-вече внимание на аления килим (вижте всяка звезда тук), влезе в Peacock Theatre в L.A. LIVE в центъра на Лос Анджелис в зелена рокля, кожа с изумруден нюанс и задоволително протези, с цел да се трансформират в реален гоблин.

Що се отнася до това кой беше подготвен да покрие килима на едно от най-големите шоута за награди за сезона по непоносим метод, тази чест принадлежи на от сезон 15 на.

Кралицата се причисли към сътрудниците си от актьорския състав Luxx Noir London, Jax, Marcia Marcia Marcia, Aura Mayari, Salina Estitties, които участваха на събитието на 15 януари, с цел да почетат риалити сериала, който се бореше за седем трофея.

>

(И даже преди водещият  да излезе на сцената, шоуто към този момент беше победител, грабвайки титли за Изключително редактиране на фотоси за структурирана действителност или спортна стратегия и Изключителен водещ за ри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР