Появяват се нови кадри на Роджър Стоун, който работи за отмяна на изборите през 2020 г.

...
The Beat на MSNBC излъчи ексклузивни кадри в сряда на
Коментари Харесай

The Beat на MSNBC излъчи ексклузивни кадри в сряда на Роджър Стоун, който работи за отмяна на президентските избори през 2020 г. – преди изборите дори да бъдат свикани за Джо Байдън.

Видеото, получено първоначално от датския режисьор Кристофер Гулдбрандсен за неговия документален филм от 2023 г. „Предизвестена буря“, показва, че Стоун диктува на свой сътрудник на лаптоп стратегия за осуетяване на волята на избирателите.

„Въпреки че държавата длъжностни лица във всичките 50 щата трябва в крайна сметка да удостоверят резултатите от гласуването в техния щат... окончателното решение за това кой от законодателните органи на щата разрешават да бъде изпратен на Избирателната колегия е решение, взето единствено от законодателната власт,” каза Стоун на 5 ноември, 2020 г., дата, на която той иначе би бил в затвора за лъжа пред Конгреса, възпрепятстване на разследване на Конгреса и манипулиране на свидетел, ако Тръмп не беше смекчил 40-месечната си присъда през това лято.

„Каквото и да е законодателният орган може да реши въз основа на огромни доказателства за измама да изпрати избиратели в Избирателната колегия, които точно отразяват легитимната победа на президента в техния щат, която му беше незаконно отказана чрез измама“, продължи дългогодишният десен политически оперативен агент.

„Трябва да сме готови да лобираме пред нашите републикански законодателни органи... чрез личен контакт и чрез демонстриране на огромната воля на хората в техния щат – във всеки щат – че това може да се наложи да се случи“, добави той.

Гледайте как Роджър Стоун обяснява по горещ микрофон как да манипулирате Тръмп

Водещият на MSNBC Ари Мелбър отбеляза, че това, което Стоун е заснето на видео, се е случило преди някои от 19-те обвиняеми, обвинени от голямото жури в Джорджия в понеделник представят свои собствени подобни планове. Обвинителният акт от 98 страници също изброява 30 необвинени съзаговорници, брой, в който е възможно Стоун да е включен.

Мелбер отбеляза, че Стоун не е отговорил на искане за коментар от MSNBC. Стоун също не отговори на въпросите на The Daily Beast.

След излъчването на клипа Гулдбрандсен каза пред The ​​Daily Beast, че Стоун е „разстроен от публикуването на материала“, но добави: „Уважавам, че той успя да се въздържи да не ме преследва.“

В друг клип от филма на Гулдбранден, който The Daily Beast получи миналия октомври, Стоун изглеждаше доста разстроен, когато научи в последния ден от президентството на Тръмп, че неговият съюзник ще да не му даваш прошка. Той продължи да нарече Иванка Тръмп „кучка, която прави аборти“.

Прочетете повече в The Daily Beast.

Вземете най-големите новини и скандали на Daily Beast направо във входящата си кутия. Регистрирайте се сега.

Бъдете информирани и получете неограничен достъп до несравнимите отчети на Daily Beast. Абонирайте се сега.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР