**`***Появяват се кадри, които показват протестиращи жени, влачени през калта

...
**`***Появяват се кадри, които показват протестиращи жени, влачени през калта
Коментари Харесай

Протестиращи ловуващи жени, влачени през калта от мъже, които ги наричат ​​ку* и м

**`***

Появяват се фрагменти, които демонстрират протестиращи дами, влачени през калта и им казано „ да се махнат от земята “ група мъже на ловна среща.

Ловните саботьори на Northants се сблъскаха с маскирани „ стюарди “, за които настояват, че са били част от водещ лов. Трите дами настояват, че са били псувани с " б**** " и " с*** " им е крещял, до момента в който са били принудени да изоставен. Във видеото дамите следват участници в лова в поле към 14:30 предходната събота. Те заснемаха дейностите по лова, когато бяха заобиколени от четирима мъже, облечени с идентични оранжеви и черни пухени якета.

На фрагментите се вижда по какъв начин един от мъжете блъска протестираща жена на земята преди дамата, която снима също се набутва в калта. След това се вижда мъж, който влачи една от младите дами през калта за ръката. След това протестиращите биват манипулирани и псувани неведнъж, до момента в който им е подредено да „ изчезнат от земята “. В един миг се вижда ловджия на кон да язди около дамите, до момента в който ги блъскат, само че не се намесва....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР