Появилите се изненадващо съмнения в етноса на Преслава дойдоха след

...
Появилите се изненадващо съмнения в етноса на Преслава дойдоха след
Коментари Харесай

Преслава разкри истината за етноса си

Появилите се изненадващо подозрения в етноса на Преслава пристигнаха след премиерата на дуета й със Софи Маринова „ Мангава тут “.

По всяка възможност те са подбудени от заглавието на ромски език, с което стартира и рефренът на парчето или пък поради впечатляващото й осъществяване. Вероятно всички ще се съгласите, че никога не може да се каже, че осъществяването на Преслава бледнее пред недостижимия диапазон на колежката й.

Дори самата Преслава остана сюрпризирана от появилите се подозрения в етноса й, само че ги одобри с усмивка като комплимент. Всъщност самата тя показа коментара на собствен почитател: „ Циганка е Преслава “. Тя го показа като „ умозаключение на „ Мангава тут “. „ Приемам го за комплимент, тъй като сме доста надарени “, показа пайнерката.

Дългоочакваният й дует със Софи Маринова, която изясни, че „ Мангава тут “ значи „ Искам те “, жъне единствено позитивни мнения.
Клипът на парчето, чието премиера се състоя на 6 октомври, към този момент е гледан над 1,6 милиона пъти в канала на Преслава в YouTube.

Двете от дълго време кроили проекти за обща ария, само че все не намирали подобаваща такава и не смогвали да отделят време.
Преслава изясни, че критериите, на които трябвало да дава отговор парчето били „ хем Софи да изпъква, хем да ни отива на двете дружно “.
Преди няколко месеца добричлийката предложила на колежката си песента „ Мангава тут “, която е по музика на Никос Карвелас, текст на Петя Радева и аранжимент на Даниел Ганев. Любопитна детайлност е, че Преслава до последно държала Софи в цялостно незнание.

Така Софи дълго време не била наясно с каквито и да било детайлности за парчето, а след това и за клипа. Даже го гледала като другите на премиерата му на 6 октомври. 
„ Пращам й фотография да я утвърди, да каже дали я харесва, с цел да я създадат корица в YouTube. Гледам по-късно тя си я поставила във вайбър “, даде Преслава образец през смях в „ На кафе “ по какъв начин приятелката й не могла да пази в загадка плана им.

Софи по принцип не можела да се стърпи да не се похвали. Веднага всичко си споделяла. Затова пък, когато се гледала в клипа доста се харесала и посочи, че цялата организация е паднала върху плещите на Преслава, в това число и връзката с екипа, с който работили.
Източник: Уикенд 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР