Появилите се информации, че амбициозният тим от Висшата лига Уулвърхемптън

...
Появилите се информации, че амбициозният тим от Висшата лига Уулвърхемптън
Коментари Харесай

В Англия категорични: Уулвс няма никакъв интерес към играча на ЦСКА Едвин Джеси

Появилите се информации, че амбициозният отбор от Висшата лига Уулвърхемптън демонстрира интерес към крилото на ЦСКА Едвин Джеси се оказаха надут балон.

Спекулираше се, че крилото е следен от емисари на " вълците " и през зимата. Журналистът Майк Пайндийн, който е непосредствен от отбора от " Молиню " и от дълги години се смята като меродавен източник на вести от Уулвс, съобщи, че няма такова нещо.

Джеси ще навърши 28 години с отварянето на трансферния прозорец на 1 юли, което към този момент не го прави толкоз апетитна хапка за тимовете от Острова. Освен това офанзивният футболист прави извънредно слаба пролет и към този момент е твърда запаса в състава на ЦСКА.

" Силно се колебая да сме имали какъвто и да било интерес за този състезател, въпреки че е ясно, че ни следва доста забавно лято с доста покупко-продажби ", разгласи Пайндийн.

Твърди се, че Джеси е мечтан и от борещия се за купата в Турция Бешикташ. Тези информации също надали дават отговор на истината, защото " черните орли " разполагат с надалеч по-класни реализатори в предни позиции и надали ще се спрат навръх запаса в родната Първа лига.
 Бешикташ се прицели в Едвин Джеси от ЦСКА
Турски гранд се прицели в състезател на ЦСКА

Договорът на крилото с " алените " е до юни 2020 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР