Появилата се по-рано тази година информация, че се планира филм

...
Появилата се по-рано тази година информация, че се планира филм
Коментари Харесай

Режисьорът на Джон Уик ще ръководи филма по Ghost of Tsushima

Появилата се по-рано тази година информация, че се възнамерява филм по Ghost of Tsushima беше доказана през седмицата от репортаж в Deadline.

Анонсът за това пристигна от Sony Pictures и PlayStation Productions, които дружно ще работят по лентата, чиито режисьор ще е Чад Стахелски, прочут с работата си по първия „Джон Уик“. Сред продуцентите ще е и Питър Канг от Sucker Punch Productions, който ще е изпълнителен продуцент на кино лентата и представител на разработчика на играта.

Самият филм ще следва историята в играта и ще споделя за приключенията на самурая Джин Сакай, който се бори да освободи остров Тцушима от монголското настъпление. „Развълнувани сме да си партнираме с Чад и 87Eleven Entertainment, с цел да поднесем визията за историята на Джин на огромен екран. Обожаваме работата с креативен сътрудници, като Чад, който е буен обожател на игрите, което ни дава сигурността, че ще създадем една богата акомодация, която да зарадва феновете на играта и ще притегли нова публика“, показа при анонса за включването на Стахелски Асад Казилбаш, началник на PlayStation Productions. Самият Стахелски е персона, която е тясно обвързвана с поредицата „Джон Уик“, като се чака той да управлява работата по четвъртия филм от сериите, който ще излезе през идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР