Появила се спиртосана в ефир на самия старт на шоуто

...
Появила се спиртосана в ефир на самия старт на шоуто
Коментари Харесай

Боряна Баташова любовница на шефа на Би Ти Ви?

Появила се спиртосана в ефир на самия старт на шоуто

Зрителите към този момент трета седмица недоумяват за какво точно Боряна Баташова бе първата, която изхвърча от „ Денсинг старс “, откакто в шоуто има и надалеч по-некадърни танцьори от нея. Оказва се, че си е разрешила да се появи пияна в ефир. Запознати издават, че радостната вдовица на Андрей Баташов ходела мощно почерпена на подготовки и по този начин несъответстващото й държание причинявало нервни рецесии на всички към нея. Върхът на всичко бил, когато се появила спиртосана в ефир на самия старт на шоуто. За да се избави екипът от нея, журито й дало допустимо най-ниските оценки, настояват осведомени.

 

Боряна Баташова се разписа в „ Денсинг старс ” с един танц ча-ча-ча, който беше първото и последно нейно появяване в предаването. Много фенове се изненадаха от ранното й отпадане, тъй като видяха надалеч по-слаби танцьори на дансинга. Вдовицата най-малко има възприятие за темп и се движи в такт с музиката, което на други участници изрично им липсва. Въпреки това те продължиха напред, а тя се сбогува с предаването още първата вечер.

 

Хора от екипа подшушнаха каква е същинската причина за ниските й оценки. Четиримата съдии в шоуто са я санкционирали поради небрежното й отношение към предаването и най-много поради навика й да танцува подпийнала. От години се приказва, че палавата русокоска изпитва съществено увлечение към алкохола. Именно това й е подляло вода в „ Денсинг старс ”. Тя постоянно ходела на подготовки почерпена, което влудявало колегата й Калоян. Той е печелил танцовото съревнование, единствено че с надалеч по-сериозна, дисциплинирана и отдадена половинка на паркета – фигуристката Албена Денкова. За разлика от нея Баташова била извънредно небрежна, несериозна, несъответстваща и постоянно пияна. Както се видя във визитката й в предаването, Калоян се е чудел какво да прави с нея. Той е предусещал заплахата от неуспех, само че по този начин и не е съумял да я накара да се вземе в ръце и да си свърши работата съзнателно. Когато се появила в несъответстващо положение за директен ефир на старта на предаването, към този момент било ясно, че това е първият й и финален танц. Екипът бил в шок, тъй като Баташова едвам се държала на краката си. Наложило се да реалокират изявата й и отново не било несъмнено дали няма да залита пред камерите. Всички били единомислещи, че вдовицата няма място в предаването. Журито й дало ниските оценки, с цел да избави екипа от нея.

 

Танцьорът Калоян освен, че не страдал за ранното си отпадане, а си отдъхнал, че към този момент няма да работи с Баташова. Преди първата подготовка с нея той нямал самообладание да се върне в шоуто, тъй като спомените му били свързани с успеха с Албена Денкова преди години. Боряна го предиздвикала да съжалява, че се е съгласил още веднъж да се хване на това хоро.

 

Имало обаче един човек, който съществено се ядосал от отпадането на радостната вдовица. Това е шефът на Би Ти Ви Ралф Бартолайт. Той към този момент от няколко месеца бил рисково непосредствен с нея. Говори се, че си бил паднал по Боряна, откакто се срещнал с нея на празненство. Двамата доста си паснали и към днешна дата към този момент имали публична връзка и дори са се появявали като двойка на някои всемирски събития. Преди няколко месеца бяха засечени дружно на церемонията по връчването на премиите за мода „ Златната игла ”, а след края на ревюто двамата си потеглиха на разположение.

 

Възможно е точно Бартолайт да е настоял да включат Баташова в шоуто, позволяват осведомени. Така или другояче обаче, изключително околните им връзки не я избавиха и тя първа отпадна.

 

Според клюката, Ралф Бартолайт, който е освен основен изпълнителен шеф на Би Ти Ви, само че и началник на новините и настоящите излъчвания там, е огромен майтапчия и обича купоните. Същата пристрастеност споделя палавата Боряна и това е „ лепилото ” в тяхната връзка. Ралф, който дойде в България доскоро повече от година, с цел да поеме Би Ти Ви, към този момент съвсем живеел с Баташова. Официално двамата сякаш имали обособени жилища, само че на процедура всяка вечер се прибирали под общ покрив. Преди нея германецът имал къса връзка и с друга обичана на светските летописи вдовица, с която обаче бързо скъсал. Тя предпочитала по-спокойния живот, до момента в който Баташова се оказала свободна за занимания.

 

Нейното име се завърта в медиите, когато през 2008-а се омъжва за 20 години по-възрастния Андрей Баташов. Това става единствено 3 месеца откакто се срещат. По това време той взе участие в „ Денсинг старс ” и по тази причина вдовицата твърди, че има прочувствена връзка с предаването. Актьорът умира на 45-годишна възраст 2 години след сватбата си. Причина за гибелта е полиорганна непълнота, получена в резултат на цироза и сепсис. Младата му вдовица не крие, че е била разграничено с него в последните му месеци. По думите й, Андрей се е поболял от горест поради свалени свои спектакли и неспособност да работи умерено в 40-то Народно заседание, където е народен представител от групата на Национална движение „Симеон Втори".

 

Известна е враждата на Боряна с майката на артиста – Теодора, която също към този момент е покойница. Тя упреква снаха си, че е тласнала сина й към гибелта, като го е напуснала, и че не е спазила вдовишкия печал. Откакто Андрей си е отишъл, Боряна прави опити да пробие на сцената. Напуска работата си в банка и по-малко от година след гибелта му се явява на кастинг в музикалното шоу на Нова тв „ Х Фактор ”. С първото си осъществяване очарова журито, само че след това отпада. Въпреки това не се отхвърля от музиката и през днешния ден, към този момент 40-годишна, се прехранва като певица и водеща на разнообразни празненства и всемирски събития. Освен това се твърди, че през леглото й са минали много мъже. Един от известните артисти, с които я свързват, е Станимир Гъмов, само че нито един от двамата не е коментирал публично слуха за връзката им.

 

До ден сегашен Баташова не е съумяла да пробие безапелационно на сцената с персонални качества и всички продължава да я назовават „ Веселата вдовица на Андрей Баташов ”. Ако е задоволително старателна, откакто завъртя главата на шефа на Би Ти Ви, би могла най-накрая да изгрее в огромната телевизия – в случай че не като танцьорка, то като водеща или асистентка в някое шоу.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Боряна Баташова Андрей Баташов Би Ти Ви „ Денсинг старс ” Албена Денкова Ралф Бартолайт
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР