Появиха се смразяващи разкрития за убийството на швейцарския бизнесмен Удо

...
Появиха се смразяващи разкрития за убийството на швейцарския бизнесмен Удо
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития за убийството на швейцарския бизнесмен в тузарското селище Делта Хил

Появиха се смразяващи разкрития за убийството на швейцарския предприемач Удо Ланге в тузарското населено място Делта Хил.

Наблюдаващият прокурор Аделина Алексиева разгласи, че за момента има събрани задоволително доказателства и е повдигнато обвиняване за преднамерено ликвидиране на предприемача.

По случая е арестуван мъж 57 години като с прокурорско разпореждане задържането му е било удължено от 24 на 72 часа.

Мъжът освен се познавал със фамилията, а работил при брачната половинка на Удо Ланге. Мотивът за убийството е персонален. Оказва се, че дамата на швейцарския предприемач и арестувания, са имали освен служебни, а и персонални връзки. Това стана ясно от разкритията, направени от представителя на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова по време на брифинг.

Задържаният живее в София по адресна регистрация. Към момента доказателствата сочат, че той е причинител. Извършва се инспекция по версията дали има и различен причинител или някой, който му е оказал помощ. На този стадий няма доказателства против брачната половинка на жертвата.

Направена е аутопсия. Няма данни предприемачът да е бил преоблечен или локален. Има установено увреждане на белия дроб – дребна рана на шията, съобщи още Стоилова.

Убийството е било осъществено в жилището на жертвата в тузарското населено място Делта Хил. Иззети са материални доказателства и адресът е претърсен.

Към сегашния стадий няма признания. Предполагаемият причинител е арестуван, до момента в който е бил в дома си в София.

Иззети са материални доказателства и е претърсен адресът на хипотетичния палач. Съпругата на Удо Ланге е била в жилището по време на осъществяването на закононарушението.

Източник: blitz.bg



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР