Появиха се шокиращи подробности около битовата драма в Разград. Двама

...
Появиха се шокиращи подробности около битовата драма в Разград. Двама
Коментари Харесай

Ферментиращи джибри убили семейството в Разград

Появиха се шокиращи детайлности към битовата драма в Разград. Двама възрастни починаха от задушаване, а шурей им беше открит в безпомощно положение в помещение, където фамилията е съхранявало джибри от грозде. Телата им били открити от 50-годишна жена, щерка на умрелите и брачна половинка на мъжа в тежко положение, споделиха от полицията. Трагедията се случила във вилата им край Разград, наоколо до пътя Русе-Варна.

Версията, по която работят униформените, е битов случай. Помещението, където са се съхранявали джибрите, е било непроветряемо, което се е оказало и съдбовно.

След залагането на гроздови джибри при производството на домашно вино стартира процесът на мощна ферментация. Отделят се огромни количества въглероден двуокис. По всяка възможност точно това е предизвикало и нещастието в Разград.

Бурната ферментация на джибрите продължава приблизително сред седем и 10 дни и тогава отделянето на въглероден двуокис е най-голямо. Проветряванто на пространства, където се съхраняват джибрите, е наложително, припомнят винари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР