Появиха се първи снимки на подполковникът от НСО Борис Иванов,

...
Появиха се първи снимки на подполковникът от НСО Борис Иванов,
Коментари Харесай

Вижте кой е офицерът от НСО, поръчал убийството на известната и във Враца Станка Марангозова /снимки/

Появиха се първи фотоси на подполковникът от НСО Борис Иванов, който единствено преди седмица бе задържан за поръчковото ликвидиране на известната и във Враца Станка Марангозова. До този миг от съда и прокуратурата не предоставиха негова снимка, с цел да не се пречи на следствието.
Според държавното обвиняване, точно Борис Иванов е уредник на изтезанието на Марангозова. Той е приел поръчката от доведения наследник на Емилия Масларова - измамника Иво Масларов, и е намерил двамата реализатори, които са я ликвидирали физически на 10 октомври 2019 година За покушението са били платени 50 000 лв..
Колегите на някогашния кадър от Криминална полиция и сегашен гард от НСО са сюрпризирани от обвиняванията против него. Убедени са, че сътрудника им е натопен, макар че им правело усещане неговата необятна палитра от контакти на всевъзможни равнища. Борис, който в НСО знаят като Боби Рижавия поради цвета на косата му, поддържал и много висок стандарт на живот, макар че заплатата му като гард била под 2 500 лв..
От прокуратурата към този момент разкриха, че в GSM-a на Борис Иванов са открити доказателства, че е взел участие в закононарушения, в това число в замисъла на убийството на Марангозова в столичния квартал „ Младост “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР