Появиха се първи снимки на 25-годишния Даниел Ивов Игнатов, обвинен

...
Появиха се първи снимки на 25-годишния Даниел Ивов Игнатов, обвинен
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на банкера, източил 500 000 лв от сметки в УниКредит Булбанк

Появиха се първи фотоси на 25-годишния Даниел Ивов Игнатов, упрекнат в присвояването на половин милион лв. от сметки на клиенти като чиновник на УниКредит Булбанк.
Той се представял като управител бизнес клиенти на банката.
Схемата, по която той работел била елементарна. Попълвал собственоръчно платежни нареждания от името на клиентите, след което прехвърлял сумите в разнообразни сметки, до които имал достъп.
Пипомняме, че състав на Софийския градски съд (СГС) наложи мярка непрекъснат арест за 25-годишния Даниел Игнатов. Тогава юристът на Даниел Игнатов - Емануил Бастрев, моли съдът да не почете поисканото от обвиняването " задържане под стража " и да вземе по-лека мярка за неотклонение, каквато е домашният арест.
Игнатов е хванат при опит да напусне страната. Паричните средства, за които се твърди, че е присвоил, не са били налични.
Самият Игнатов заявява пред съда, че няма никакво желание и предпочитание да извърши действие, което да е публично рисково, да се укрие или да бяга.
" Нямам желание да преча на правосъдния развой по какъвто и да било метод, увери той. Единственото, което желая, е да се върна при фамилията си, помоли той. И съобщи, че не дават отговор на истината изявления, че се е опитвал да избяга отвън страната ".
Ако бъде приет за отговорен служителят може да получи присъда “лишаване от независимост ” от 10 до 20 години.
През 2017 година над 3,8 милиона лева бяха откраднати от сметките на футболния национал Мартин Петров в същата банка. 
Личният му банкер в нея -  Ирина Чавдарова Аткова го заблуждава, че към момента е чиновник на банката и отмъква сумата. Тя съумява да избяга от правораздаването и се укрива в чужбина, оповестява Bird.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР