Появиха се нови разкрития за загиналите четирима души от едно

...
Появиха се нови разкрития за загиналите четирима души от едно
Коментари Харесай

Столична адвокатка е загиналата заедно със семейството си при авиокатастрофата край Скопие!

Появиха се нови разкрития за починалите четирима души от едно семейство при самолетната злополука край Скопие.

``
реклама

Както е известно, малък аероплан „ Чесна “, летящ от Охрид за София, се разруши в Северна Македония. Загинали са всичките четирима пасажери на борда.

Починалите са семейство - предприемачът Георги Бошнаков, брачната половинка му Калина и двете им деца Биляна на 19 и Гергана на 14 години.

От посолството ни в Скопие осведомят, че македонските паспортни служби са удостоверили, че става дума за български жители. По информация на Блиц съпругата на починалия предприемач е столичен юрист.

Машината е пилотирана от мъжа, който се занимава с преправка на боклуци и има клонове на компанията си в няколко градове в България. Според македонски медии липсващ от радарите към 17.16 ч. българско време.

Контактът е загубен западно Солунска Глава - най-високият връх на планината Якубица в Северна Македония. От македонската гражданска въздухоплавателна работа оповестиха, че поради неприятните метеорологични условия водачът изискал да кацне в Скопие, а по-късно съобщил, че ще продължи към София. Преди да изчезне от радарите той е споделил, че има мощна турбуленция.

Два полицейски хеликоптера са се присъединили в издирването на самолета. За случая е осведомен министър-председателят Бойко Борисов. Той е издал съответните разпореждания на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, който е в контакт с македонския си сътрудник. Министерство на вътрешните работи предлага да изпрати хеликоптер, който да се включи в издирването на падналия аероплан.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР