Появиха се кадри от тежката катастрофа, при която загина сина

...
Появиха се кадри от тежката катастрофа, при която загина сина
Коментари Харесай

Кадри от катастрофата, при която загина сина на Ботьо Ботев

Появиха се фрагменти от тежката злополука, при която почина сина на Ботьо Ботев - Божидар. Жестокият конфликт стана на 18 юни на пътя за Железница. Тогава Honda Civic се вряза с над 100 км/ч в джип Suzuki, в който на дясната седалка е бил Божидар.

След смразяващия случай единственият наследник на Ботьо Ботев е претърпял 3 интервенции. Въпреки напъните на лекарите от Окръжна болница, Ботев умира, предава "Блиц ".

Божидар оставя четирима сираци - трима синове и щерка. Изпратен е от над 700 близки и другари в последния му път. Той е взел участие в интервенцията по задържането на бандата "Наглите " и има съществена заслуга за разкриването на терористичния атентат на летището в Бургас.

Семейството му е получило съболезнователни известия от службите на Съединени американски щати, Австралия, Белгия, Германия, Англия и други страни, които са го ценели като експерт.

На виновника за злополуката - Кристиян З., ще бъде повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност. Ако виновността му бъде потвърдена в съда, 28-годишният мъж ще прекара най-малко 10 години в пандиза.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР