Появиха се драматични кадри от премеждието на принц Уилям и

...
Появиха се драматични кадри от премеждието на принц Уилям и
Коментари Харесай

Уилям и Кейт в страшно премеждие на борда на лайнер! ВИДЕО

Появиха се трагични фрагменти от премеждието на принц Уилям и Кейти Мидълтън при визитата им в Пакистан. Самолетът на кралските военновъздушни сили „ Вояджър “ трябваше да кацне на летището в Исламабад, само че в последния миг се върна в Лахор от съображения за сигурност, оповестява „ Дейли Мейл “.

По това време над Исламабад се разразила свирепа гръмотевична стихия. Кралският аероплан попаднал в ужасна турбуленция. Кадрите демонстрират по какъв начин машината се тресе, а пасажерите вътре са се вкопчили в седалките, с цел да не изпопадат.

Принц Уилям, обаче, запазил самообладание и обиколил самолета, с цел да ревизира дали всички да добре. Той даже се пошегувал, че поради турбуленцията си разлял водката с тоник.


Пилотът опитал на два пъти да приземи машината на две разнообразни летища, само че в последна сметка бил заставен да се върне назад в Лахор, откъдето изхвърчал.

Репортерът Ник Диксън, който бил на борда, описа: „ За злощастие летяхме в ужасна стихия. Имаше мощни гръмотевици, извън плющеше и гърмеше. Беше доста страховито “.

„ Когато към този момент се приземихме, принц Уилям пристигна бързо при нас да ревизира дали сме добре. Като водач той очевидно не се притесняваше и даже се пошегува, че турбуленцията го предиздвикала да си разлее водката с тоник “, прибавя той.



„ Пилотът кръжа към час, само че мълниите и турбуленцията бяха толкоз мощни, че трябваше да се върнем “, написа в Туитър кореспондентът на „ Дейли Мейл “ Ребека Инглиш.

„ Малцина от нас са преживявали такава турбуленция “, добавя тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР