Появиха се диви снимки и видеоклипове, показващи хаос на партита

...
Появиха се диви снимки и видеоклипове, показващи хаос на партита
Коментари Харесай

Вътре в хаоса през пролетната ваканция, когато стотици арестувани и избухват диви битки на фона на страхове от фалшиви наркотици

Появиха се диви фотоси и видеоклипове, показващи безпорядък на празненства през пролетната почивка, защото управляващите арестуваха повече от 250 души, а управляващите се опасяват от подправени опиати. Диви празненства не престават да се организират по плажовете на Маями и отвън него макар полицейския час, въведен през уикенда.

Комендантският час, който беше в действие от 23:59 до 6 сутринта от петък до понеделник, пристигна в отговор на предходната пролетна почивка година, която видя две стрелби с съдбовен край, 500 задържани души и изземването на 105 оръжия.

Въпреки тези ограничения полицията към този момент е направила 256 ареста, свързани с празненствата през пролетната почивка сред 1 и 16 март, съгласно Кристофър Бес от полицейското ръководство на Маями Бийч. Страховете също нарастват към наркодилърите, които наводняват Флорида.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Пролетната почивка се трансформира в безпорядък, когато 16-годишен младеж вади револвер на препълнен плаж, преди да избяга в океана

Вижте фрагменти от Дейд в Маями...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР