Появи се ужасяващо видео на паниката в туристически хеликоптер, когато

...
Появи се ужасяващо видео на паниката в туристически хеликоптер, когато
Коментари Харесай

Ужасяващо видео на паника в туристически хеликоптер, докато той излиза извън контрол преди да се разбие

Появи се ужасяващо видео на суматохата в туристически хеликоптер, когато той губи надзор и се разрушава малко след политане в Колумбия.

Хеликоптерът, който трябваше да бъде във въздуха цели 12 минути, загуби надзор и падна от небето. Той се блъсна в стената на висока постройка в Меделин в понеделник. Превозваше посетители на скъпа вечеря в сърцето на града. Учудващо, всичките шестима души на хеликоптера Bell 206 оцеляха. Един разтресен пасажер беше бързо откаран в болничното заведение и лекуван със строшен крайник и порязвания по тялото, споделиха чиновници, само че множеството са се отървали невредими.

Новите фрагменти демонстрират хаоса в кабината, до момента в който хеликоптерът се върти във вътрешността въздуха, преди да падне към земята. Франсиско Салас, 36-годишен курортист от Тексас, може да бъде чут във видеото да вика за помощ на испански и британски език.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Смърт от Университета на Джорджия: Лейкън Хоуп Райли открита мъртва с „ забележими наранявания' след изгубване при бягство

Пътуването с хеликопт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР