Появи се шокиращо видео от инцидента, при който жена от

...
Появи се шокиращо видео от инцидента, при който жена от
Коментари Харесай

Ексклузивно ВИДЕО от скандала между врачански лекар и падналата от балкон Лидия

Появи се шокиращо видео от случая, при който жена от мездренското село Боденец пострада в новогодишната нощ, само че вместо да получи съответна помощ, се сблъска с грубости и лекарско безсърдечие във Враца.

Сигналът за неприятната преживелица, разиграла се в първите часове на 1 януари в Спешно-прриемно поделение на МБАЛ „ Христо Ботев “ потегли от обществените мрежи.

Лидия Манчева паднала от балкона на втория етаж на къщата на брат си. Тя била на фамилно празненство, само че излязла да приказва по телефона, опряла се на парапета и защото оборудването е в ремонт, паднала от високото.


При случая младата жена е потърпевша съществено, заяви братовчед й Божидар Младенов, с помощта на чиито видеа в обществените мрежи се видя отношението на доктор от врачанското спешно-приемно поделение.

След рухването Лидия била препратена от филиала на незабавния център в Мездра към сътрудниците им във Враца. Пострадалата жена била посрещната с викове и крясъци, а лекарят, който отказал да се легитирима, повикал полицейски екип поради измислено от него принуждение, настояват околните на пострадалата пациентка.


Когато ченгетата открили, че никой нито е заплашвал, нито желал да бие лекарите, а единствено да форсира прегледа на Лидия, тя била прегледана, а по-късно пренасочена към Университетската болница " Царица Йоана - ИСУЛ " в София. Екипът в София, за разлика от врачанския, се отнесъл загрижено към дамата и направил три интервенции – една на таза и две на окото. Според Божидар Младенов шансът за възобновяване на зрението е най-малък, само че интервенцията на таза била сполучлива. „ Ако се наложи, ще я оперират отново “, сподели пред наш кореспондент младият мъж.

„ Много мъчно беше да установя кой е лекарят, който се държа жестоко с нас. В последна сметка установихме, че това е доктор Стойчев, който по същото време е бил дежурен “, сподели Божидар Младенов.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ, КАКТО И КАКВО УСТАНОВИ ПРОВЕРКА НА РЗИ – ВРАЦА!

Източник: konkurent.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР