Появи се политикоастрологичната прогноза на Павел Глоба, която е направена

...
Появи се политикоастрологичната прогноза на Павел Глоба, която е направена
Коментари Харесай

Дали тези, които сме останали да живеем в България, скоро ще разберем, че това е добър избор

Появи се политикоастрологичната прогноза на Павел Глоба, която е направена при започване на октомври 2018 година С нея към този момент имаме три самостоятелни един от различен източника за едно и също идно събитие. На мен, като публицист, те са ми изцяло задоволителни, тъй като съставляват трите най-ярки колоса на политическата астрология в света - хората, които си схващат от специалността, имат по 90% познаваемост и на думите им може да се има вяра.

Първият е украинецът Константин Дараган. Той разказа в най-големи детайлности идните огромни събития още през април тази година

Втора е англичанката Джесика Адамс. Тази година тя издаде книгата си „ Астрология 2020 “, която излезе на български безусловно в деня на американската ѝ премиера

И в този момент е руснакът, живеещ в Германия, Павел Глоба, написа Флагман.

Най-ярките цитати от тримата са задоволително показателни за мащабите на това, на което ще имаме опция да станем очевидци през идващите три години, и което ще стартира стремително още от идната.

Константин Дараган: „ През 2020 година изрично ще рухне англосаксонският глобалистки план, а Америка ще потъне във финансова рецесия, след която това към този момент ще е напълно друга страна “.

Джесика Адамс: „ След 2020 година Съединени американски щати за първи път в историята си от страна, поглъщаща бежанци и имигранти, ще се трансформира в страна - източник на бежанци и емигранти “.

Павел Глоба: „ През 2021 година ние ще живеем в напълно различен свят, в който ще има нови велики сили. “

Няма да превеждам казаното от Глоба. До огромна степен то преповтаря написаното и от Дараган, и от Адамс. А систематизирано прогнозата на тримата може да се обобщи накратко по този начин.
Следващата година ще стартира поредност от събития, които ще са съвсем повтаряне на 1989-та, единствено че този път техен център ще е не починалият руски блок, а понастоящем тържествуващият Западен еднополюсен свят.

Започвайки от Англия, която ще се разтресе много мощно през 2019-та и ще загуби цялата си досегашна структура;

минавайки през една западноевропейска страна (не е посочена, само че съгласно мен ще е Германия), където ще избухне гражданска война по сходство на тази в Румъния навремето;
помитайки Европейски Съюз, който ще се изпразни от наличие и ще замязя на Оперативно-наблюдателно дело - има го на хартия, само че го няма никакъв в реалност
и приключвайки с Америка, където Тръмп ще затъне в наказания против целия свят, а съперниците му, в опита си да го смъкват, пък ще разтресат личната си страна, а оттова и целия свят, в жестока финансова рецесия, светът ще се промени безусловно за три години.

Всичко това ще е съпроводено с опълчване по линията Съединени американски щати - Русия+Китай, еднакво на Карибската рецесия.

За първи път в историята си човечеството ще наблюдава това „ риалити шоу “ непосредствено на смарт телефона си, само че единствено досега, в който към момента има интернет.

Прочее, тези, които сме останали да живеем в България, напълно скоро ще установим, че сме създали доста добър избор. Аз най-малко съм изцяло убеден в това. Три източника са ми задоволителни.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР