Появи се първа снимка на бебето на Петя Дикова и

...
Появи се първа снимка на бебето на Петя Дикова и
Коментари Харесай

Известна тв водеща показа за първи път бебето си

 Появи се първа фотография на бебето на Петя Дикова и Илиян Любомиров. Малкият Александър е в прегръдките на баща си, където се усеща доста добре. Той към този момент може да се похвали с доста коса и крепко телосложение. Първото дете на Петя и Илиян, които живеят без брак, пристигна на бял свят преди месец в столичната клиника " Майчин дом ". За безпроблемното раждане се погрижил лекар Анатоли Дуковски, който преди четвърт век изродил брата на Петя Ангел.

Той е наследник на майката на водещата-актрисата Аня Пенчева и втория й брачен партньор Ивайло Караньотов. Докато чака сина си, самата Петя описа по какъв начин доста нейни колежки се чудели на смелостта й да забременее. 34-годишната водеща даже била оповестена за ненормална, написа Хотнюз. " 22-ма души преброих, които ме питаха “Ти луда ли си да раждаш? Това бяха известни хора, сътрудници, тъй като очевидно специалността водещ е доста примамлива в тази страна. Щяла съм да си изгубя мястото и надали не ще сляза от трона.

Истината е, че след 20 години в малкия екран, рейтинги, излъчвания, най-накрая се влюбих в Илиян и всичко се прекатурна – забременях. До последно криехме за щастливото събитие “, признава Петя. " Искам да споделя страховете на доста други дами, които минават през тези въпроси като мен – дали ще се оправя, дали ме е боязън, дали знам какво се случва с хормоните ми, дали финансово всичко ще е наред, въпреки моят другар да счита, че децата се гледат с доста обич, а не толкоз с пари ", описа бъдещата майка няколко седмици преди да роди. Днес нейното предаване води колежката й Поли Гергушева, а Петя се е отдала напълно на майчинството, което толкоз дълго чакаше.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР