Появи се нова информация за зловещия случай, при който милионерската

...
Появи се нова информация за зловещия случай, при който милионерската
Коментари Харесай

Съгласила се да бъде душена по време на секс - разкриха убийството на щерка на милионери от перверзник ВИДЕО 18+

Появи се нова информация за злокобния случай, при който милионерската дъщеря Грейс Милейн бе убита, а убиецът й отишъл на среща, до момента в който тялото на жертвата му било в куфар в стаята му, написа в. "Мирър ".

Днес в съда в Окланд стана ясно, че 27-годишният обвинен „ търси цялостно владичество и има някаква странна тръпка над дами, които са били негови полови сътрудници “. Убиецът даже направил „ трофейни фотоси “ заради „ мъчителен интерес към гениталиите на мъртвата жена “.

Оказва се, че 22-годишната Грейс била убита, откакто се съгласила да бъде душена по време на секс, който се случил след среща, инициирана посредством Tinder. Според специалистите е имало нескончаем напън сред пет и 10 минути, преди приключилото университета в Есекс момиче да почине.



Става ясно още, че извергът търсил място и метод за изхвърляне на тялото на Грейс, след което направил седем интимни фотографии с нея, преди да гледа хардкор порно.

Вместо да се обади на службите за незабавна помощ, мъжът си купил почистващи препарати и си уредил друга среща в Tinder за същия следобяд.


За похлупак подсъдимият тотално не се вълнувал от случилото се и отишъл да си купи втори куфар, с цел да размени този, в който погребал тялото на Грейс в гората.

Припомняме, че случая станал предишния декември. Видеозапис от злощастната вечер показвал Милейн и младежа в приятна конюнктура, удобни един с различен и целуващи се.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР