Появи се нова информация за скорошните обвинения в изнасилване срещу

...
Появи се нова информация за скорошните обвинения в изнасилване срещу
Коментари Харесай

Макгрегър и обвинителката му заедно в бар след инцидента

Появи се нова информация за скорошните обвинявания в обезчестяване против звездата от UFC Конър Макгрегър. Той беше упрекнат, че е протегнал ръка на фенка по време на мача от НБА сред Маями Хийт и Денвър Нъгетс. Дамата упрекна ирландеца, че я е насилил в тоалетната.
Наскоро оповестен от TMZ видеоклип обаче демонстрира по какъв начин боеца и неговата обвинителка си приказват и са дружно в нощен клуб след края на мача. Подобно на други видеоклипове, които се популяризират, лицето на дамата е замъглено.

Според TMZ видеото е снимано към 0:40 ч. на 10 юни в центъра Касея в Маями. И Макгрегър, и хипотетичната жертва се виждат с питиета в ръце. След това се вижда по какъв начин ирландецът напуща заведението.

След публикуването на този нов видеозапис и двете страни разгласиха съответните изказвания за TMZ. Юридическият представител на дамата Ариел Мичъл съобщи пред изданието, че Макгрегър и клиентката ѝ " очевидно неудобно взаимодействат между тях ".

" Клиентката ми постоянно е заявявала, че ще има видеоклипове преди и по-късно. Тя акцентира, че разликата във взаимоотношението сред тях ще бъде забележима. Това е още едно видео, което поддържа това, което моята клиентка споделя. То поддържа това, което е споделила на полицията през цялото време на този случай. ", споделя Мичъл.

За екипа на Макгрегър видеото поддържа предходното им отказване на обвиняванията, които те считат за нищо повече от " изнудване ".

" Историята на ищцата се промени за следващ път. Нашият роман за вечерта в никакъв случай не се е променял. Това видео единствено затвърждава нашата позиция. Очакваме бързото привършване на следствието. ", показа юристът на Макгрегър, Барбара Р. Ланес.

Припомняме, че въпросната жертва твърдеше, че Макгрегър опитал да я изнасили в тоалетната по време на мач сред Маями Хийт и Денвър Нъгетс. Още през цялото време дамата пожела с Макгрегър да се схванат отвън съда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР