Появи се мъж, чиято история напомня много на тази на

...
Появи се мъж, чиято история напомня много на тази на
Коментари Харесай

Болен мъж изкара над 4 млн. паунда от наркотици

Появи се мъж, чиято история припомня доста на тази на Уолтър Уайт от сериала Breaking Bad. Повечето от вас са гледали с интерес завладяващото показване на живота на болен от рак мъж. И по какъв начин взема решение да подреди живота си посредством произвеждане и продажба на опиати.

Близка до тази е и ориста на Едуард Маккан от Хемпшир.

През 2010 година Едуард е диагностициран с левкемия, подлага се на химиотерапия и стартира използването на канабис, с цел да облекчи някои от по-неприятните странични резултати на лекуването.



Връзката му с опиатите обаче не стопира дотук, защото Едуард става локален производител на медикаменти в Хемпшир.

Според The ​​Times притежателят на бизнеса е почнал да отглежда собствен личен канабис, в началото в дребни количества. Не след дълго уголемява активността си и основава огромна ферма, скрита в отдалечена плантация в Уелс.

По данни на полицията мъжът е спечелил към £4,3 милиона от продажбата на канабис, като част от тези пари са отишли ​​за университетските такси на щерка му Саманта.



За разлика от персонажа Уолтър Уайт, който се пробва да се трансформира в най-великия готвач на метамфетамин в света и за резервира това в загадка от фамилията си, Маккан трансформира империята си от канабис в фамилен бизнес.

Съпругата и синът му също са наказани дружно с него, като брачната половинка му Линда пособия за основаването на фабриката за канабис в Уелс, а синът Даниел играе роля в развъждането на опиата.

Миналия месец Едуард беше наказан на седем години и седем месеца затвор, жена му на шест години и седем месеца, а синът им Даниел получи осем години и шест месеца.

Маккан се призна за отговорен по всички обвинявания.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР