Появи се и българска връзка в разследването на смъртта на

...
Появи се и българска връзка в разследването на смъртта на
Коментари Харесай

И д-р Димитров разследван за смъртта на Марадона

Появи се и българска връзка в следствието на гибелта на Диего Марадона. Разследва се и доктор Пабло Димитров, шеф на клиниката " Оливос ", където бе направена мозъчната интервенция на легендата. До момента прокуратурата разследваше хирурга, който отстрани субдуралния хематом Леопордо Луке и психиатърката Аугустина Косачов.

Д-р Димитров сигурно е правоприемник на български емигранти, тъй като по този начин те изписват имената си и до през днешния ден. Той е подписал документа, с който Марадона е освободен от лечебното заведение. Другите подписи са на Леополде Луке и на дъщерите на международния първенец от 1986 година Джанина и Хана.

Във въпросния документ обаче е записано, че клиника " Оливос " не освобождава Марадона, тъй като той е подготвен за изписване, а тъй като такова е желанието на фамилията му. Лечебното заведение предлага лекуването на футболната легенда да бъде продължено в санаториум. В сходно профилирано заведение " Суис Медикал " Дон Диего прекара първата седмица след мозъчната интервенция.

От фамилията декларирали, че са обезпечили всичко належащо Диего Марадона да бъде под наблюдението на медицински лица. Затова в този момент управляващите ревизират дали изобщо е бил извършен надзор над последващото лекуване на Марадона или е имало неглижиране на отговорностите.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР