Появи се една от трите служителки на “Макдоналдс”, които Кристиано

...
Появи се една от трите служителки на “Макдоналдс”, които Кристиано
Коментари Харесай

Появи се една от жените, които давали безплатна храна на плахия Роналдо

Появи се една от трите служителки на “Макдоналдс”, които Кристиано Роналдо търсеше, с цел да им благодари, че са му давали безвъзмездна храна, когато е бил дете. Суперзвездата на Ювентус разгласи, че търси дамите по време на прочувственото си изявление, което даде неотдавна Пиърс Морган от ITV.

Паула Лека твърди, че е една от въпросните служителки на ресторанта в Мадейра, които давали на 12-hfortkrs Кристиано и други играчи от школата на Спортинг (Лисабон) безвъзмездни хамбургери. Понастоящем тя е омъжена и е майка на две деца.
 Петкратият притежател на “Златната топка” съобщи, че желае да върне жеста и да предложения трите дами на вечеря в Торино или Лисабон.

“Попитах в Португалия, споделиха, че ресторантът е затворен. Ако това изявление обаче може да помогне, с цел да ги намеря, ще съм доста щастлив”, сподели той, споделяйки, че една от благодетелките му се споделя Една. На другите дами той не знаел имената.

И ето, два дни след излъчването на изявлението се появи Паула Лека, която съобщи, че е една от въпросните три дами и с наслада приема поканата за вечеря от футболиста.
 “Момчетата идваха пред ресторанта и когато имахме останали хамбургери, нашият управител ни позволяваше да им ги дадем. Едно от момчетата беше Кристиано Ронадо и той беше може би най-плахият от тях. Това се случваше съвсем всяка вечер от седмицата”, описа Паула Лека пред радио Renascenca. Тя обаче показа, че е изгубила връзка с шефката си Една, която Роналдо назова по име.

“Все още се дръзвам, когато си спомня за това в този момент. Аз към този момент описах за това на сина ми, само че той реши, че си изобретявам, тъй като не можеше да си показа, че майка му в миналото е давала хамбургери на Роналдо. Съпругът ми към този момент знаеше за това, тъй като от време на време той идваше да ме взима от работа вечер и също го виждаше. Забавно е да се върна в този момент към нещо, които се е случило толкоз от дълго време.
 Всичко това демонстрира скромността на Роналдо. Поне в този момент всички знаят, че това не е небивалица. Ако той ме предложения на вечеря, ще отида, несъмнено. Първо бих му благодарила, а по-късно можем да си поговорим за миналото”, сподели още дамата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР