Появата на влиятелна личност ще ви зареди с необходимата ви

...
Появата на влиятелна личност ще ви зареди с необходимата ви
Коментари Харесай

Алена Предупреждава За Днес: Ракът Да Се Пази От Скандали! Тези Зодии Да Вардят Парите!

Появата на авторитетна персона ще ви зареди с нужната ви сигурност и ще почувствате постоянна протекция.

ТЕЛЕЦ

Денят разрешава привършване на служебни задания. Бъдете проведени и дисциплинирани. Ако не се заемете с директните си отговорности ще си създадете проблеми. Преценете добре опциите си и не се опитвайте да надскачате себе си. Вредите си като се натоварвате с непостижими отговорности.

БЛИЗНАЦИ

При опция за среща проведете диалози, свързани с постъпването ви на нова работа. От значение е да сте сигурни в обещаното възнаграждение. Ако останете излъгани от някого няма по какъв начин да се върнете назад и да заемете изоставената позиция. Предстои ви разискване на нов план.

РАК

Подгответе заключителните документи по завършване на стартирани планове, които завършвате в период. Горди сте с достиженията си. Приключете умерено дилемите си. Оценката за работата ви ще бъде отличното възнаграждение. Избегнете разправиите, за които няма забележима причина.

ЛЪВ

Бъдете рационални и търпеливи, с цел да се справите до обед без нерви с работата си. Бъдете внимателни при осъществяване на служебните си задания. Приключете с проблемите на вашето работно място, които изискват неотложно решение, тъй като в случай че отложите и през днешния ден тази задача, мъчно ще избегнете бъдещите терзания.

ДЕВА

На работното си място, не спорете инатливо и надменно с сътрудниците си. Избягвайте запознанствата, макар че досадници и през днешния ден няма да липсват. Спокойният звук при недоразуменията, които се постанова да изясните, ще ви помогне повече от проявата на експанзия. Успехът изисква да сте тактични и да не критикувате.

ВЕЗНИ

Имате служебни срещи, за които сте не запомнили. По-добре е да се върнете на вашето работно място и да си спазете обещанието, вместо да се изпокарате с сътрудниците си. Трудностите по пътя ви са преодолими, в случай че не сте прекомерно прибързани и инатливи.

СКОРПИОН

Ако ви слагат нови задания работете без напрежение. Ще се справите добре със отговорностите си и ще получите чудесно заплащане, тъкмо в точния момент, с цел да покриете закъснели заплащания. Нови хрумвания, хрумнали ви внезапно, ще ви оказват помощ да постигнете професионалните си цели. Прибързаността е безусловно неразрешена.

СТРЕЛЕЦ

Не отхвърляйте препоръчаното ви потребно съдействие. Помощта на хора с високо публично състояние няма да ви е непотребна както през днешния ден по този начин и през идната седмица. Задълженията на работното място изискват да сте виновни. Предпазвайте се от неточности.

КОЗИРОГ

Въпреки неприятното въодушевление, което ви е обзело сутринта, работата ви спори. Причината не е във вас, а в ситуацията, която не разрешава да реагирате и да измененията проектите за деня си. Не мразете себе си. Разочаровани сте от злата орис, която за следващ път играе против вас, само че в действителност ви носи изгода.

ВОДОЛЕЙ

Не забравяйте да стабилизирате постигнатите резултати при осъществяване на служебните отговорности. Откажете се от плануваните покупки за дома или офиса. Не допускайте загуби, поради ненужни разноски. На вашето работно място се предпазвайте от различия с началниците и сътрудниците си.

РИБИ

Отхвърляте с лекост дилемите си, макар че сте много напрегнати. Осъществете проектите си за деня. Бъдете гъвкави, с цел да се справите бързо с проблемите сред сътрудниците ви, провокирани от препирня поради позволените от тях неточности.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР