Появата на целулит при жените се дължи на честите преходи

...
Появата на целулит при жените се дължи на честите преходи
Коментари Харесай

Диетолог разкри на какво се дължи появата на целулит

Появата на целулит при дамите се дължи на честите преходи от дълготрайно недояждане към преяждане, сподели ендокриноложката и претендент на медицинските науки Екатерина Кривцова в изявление за Ura.ru.
Според диетоложката доста дами считат, че целулитът се дължи на съмнения в тежестта, само че в действителност не е по този начин. Това заболяване е една от деянията на хронична венозна непълнота, заради което се нарушава отокът на лимфа и венозна кръв от долните крака. Най-често предразположението към целулит е генетично обусловено и не може да бъде излекувано, а единствено да намалите деянията му до най-малко.
В допълнение към честите промени в диетата, измежду главните аргументи за образуването на целулит, Кривцова назова ниската физическа интензивност. Също по този начин, съгласно нея, недохранването, в което доминират бързите въглехидрати, също може да усили тежестта на казуса.
По-рано фитнес треньорката Анна Иванова разкри метод да се отървете от изпъкналия стомах. Специалистът предлага дихателната гимнастика, която последователно усъвършенстват подвижността на гръдния панер и изравнява стойката. Поради това изпъкналият стомах може да изчезне самичък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР