Появата на целулит при жените се дължи на честите преходи

...
Появата на целулит при жените се дължи на честите преходи
Коментари Харесай

Диетолог: На какво се дължи появата на целулит

Появата на целулит при дамите се дължи на честите преходи от дълготрайно недояждане към преяждане, сподели ендокриноложката и претендент на медицинските науки Екатерина Кривцова в изявление за Ura.ru.

Според диетоложката доста дами считат, че целулитът се дължи на съмнения в тежестта, само че в действителност не е по този начин. Това заболяване е една от деянията на хронична венозна непълнота, заради което се нарушава отокът на лимфа и венозна кръв от долните крака. Най-често предразположението към целулит е генетично обусловено и не може да бъде излекувано, а единствено да намалите деянията му до най-малко.

В допълнение към честите промени в диетата, измежду главните аргументи за образуването на целулит, Кривцова назова ниската физическа интензивност . Също по този начин, съгласно нея, недохранването , в което доминират бързите въглехидрати, също може да усили тежестта на казуса.

По-рано фитнес треньорката Анна Иванова разкри метод да се отървете от изпъкналия стомах. Специалистът предлага дихателната гимнастика, която последователно усъвършенстват подвижността на гръдния панер и изравнява стойката. Поради това изпъкналият стомах може да изчезне самичък.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР