Появата на руски войски близо до Киев и други украински

...
Появата на руски войски близо до Киев и други украински
Коментари Харесай

Путин си измисли нова причина за войната - ядрено оръжие на Украйна

Появата на съветски войски покрай Киев и други украински градове не е обвързвана с желанието за окупация на Украйна и Русия няма такава цел. Това разгласи съветският президент Владимир Путин по време на заседание по икономическите въпроси, което бе предавано онлайн. 

Руският държавен глава опитва още веднъж да изясни нашествието си в Украйна, като този път добави и нови линии - този път с имагинерно предпочитание на Киев да създава нуклеарно оръжие. В обозримо бъдеще Украйна можеше да получи нуклеарно оръжие, чиято цел щеше да е Русия, твърди Путин и разгласи желанието на Киев да създаде нуклеарни оръжия в реална опасност, сподели той.

Руският президент разгласи че офанзивата на Киев против Донбас и Крим била само въпрос на време и Русия предотвратила това. По негови думи специфичната интервенция вървяла по планн, нещо, което всички западни специалисти изрично отхвърлят.

Путин разгласи, че за разлика от Запада Русия ще почита собствеността, което може да се пояснява и като негов отвод от национализация на западни активи. " Конфискацията на задгранични активи на Русия и бизнеса - урок за съветските бизнесмени, няма нищо по-надеждно от вложенията вкъщи ", разгласи той и добави: " Искам да се обърна към жителите на западните страни. Опитват се да ви убедят, че актуалните ви проблеми са породени от Русия. Всичко това е неистина ".

Руският президент опита да спре в зародиш недоволството на елементарните руснаци, които към този момент изпитват на гърба си глобите поради неговата война, като им даде обещание скорошно увеличение на пенсии и заплати.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР