Появата на опасна зараза през 2020 г. предсказал прочутият руски

...
Появата на опасна зараза през 2020 г. предсказал прочутият руски
Коментари Харесай

Вижте прогнозата за 2021 г. на пророка на Сталин

Появата на рискова болест през 2020 година предсказал фамозният съветски вещател - Волф Месинг. Предсказателят е прочут и с това, че персонално споделял виденията си и със сина на Йосиф Сталин - Василий Сталин. Той показал до акуратност датите на Деня на успеха във Великата отечествена война, както и на кончината на Йосиф Сталин, с който бил непосредствен другар. Месинг персонално уведомил и наследника на фамозния деспот за идна заплаха, с помощта на което го избавил от сигурна гибел. Предвещал и личния си край, написа Ретро.бг.

За 2021 година пророкът споделил, че същата болест, която ще мъчи човечеството през цялата предишна година, последователно ще стартира да понижава и нейното разпространяване ще спре. Хората няма да измрат по този начин, както динозаврите преди време, подчертал той в прогнозата си. Според ясновидеца обаче тежки времена щели да настъпят за цяла Европа в политически проект.

Що се касае до Русия обаче, през идната година съгласно Месинг ще се появи нов оракул, който да поведе нацията към по-добри времена. Той ще сътвори свое лично обучение, което бързо ще се популяризира по целия свят. Това обучение би трябвало да сплоти цялото човечество.

За същата година Волф направил и стряскащи предсказания, свързани с възникването на огромен спор сред Китай, Япония и Южна Корея, който ще стартира през 2021 година и ще продължи много дълго време. По думите на медиума краят на враждата сред тези три страни евентуално щял да приключи с война сред тях.

Известният оракул и илюзионист Волф Месинг е роден в Гора Калвария, Полша, през 1899 година, само че дълги години от живота си прекарва в Съветския съюз, който става втората му татковина. Месинг влиза в историята с помощта на неповторимия си и потвърден подарък да планува бъдещето с изумителна акуратност. Когато се отправял за интервенция в болничното заведение през 1974 година, той се сбогувал с най-близките си хора като за последно, знаейки, че няма да ги види в никакъв случай повече.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР