Появата на новия филм от поредицата Терминатор по екраните бе

...
Появата на новия филм от поредицата Терминатор по екраните бе
Коментари Харесай

Проблеми около излизането на поредния филм от поредицата "Терминатор"

Появата на новия филм от поредицата " Терминатор " по екраните бе отсрочена с 4 месеца през 2019 година, заяви Контактмюзик.

Очакваният с огромен интерес нов филм с присъединяване на Линда Хамилтън и Арнолд Шварценегер трябваше да излезе по екраните на 26 юли 2019 година, само че в този момент излиза наяве, че датата на появяването му в киносалоните ще е 22 ноември същата година.

Режисьор на кино лентата е Тим Милър, само че за пръв път от излизането на " Терминатор 2: Денят на страшния съд " по екраните през 1991 година Джеймс Камерън също е забъркан в основаването на филм от поредицата. Камерън бе режисьор на първия филм от поредицата и на продължението му " Терминатор 2: Денят на страшния съд ", само че не е взел участие в снимането на " Терминатор 3: Бунтът на машините " (2003), " Терминатор: Спасение " (2009) и " Терминатор: Генезис " (2015).

Седемдесетгодишният Шварценегер неотдавна съобщи, че новият филм ще е самобитно завръщане към разказаното в първия филм от поредицата, излязъл по екраните през 1984 г

Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР