Появата на нов силен играч отлага продажбата на Кирил Десподов,

...
Появата на нов силен играч отлага продажбата на Кирил Десподов,
Коментари Харесай

Десподов пред трансфер в Уест Хам

 Десподов препоръчан на Милан
Появата на нов мощен състезател отсрочва продажбата на Кирил Десподов, която очевидно ще стане факт в последните часове на трансферния прозорец, затварящ на 31 януари. Английският Уест Хам влиза в наддаването за звездата на ЦСКА и то очевидно с доста сериозна ставка, твърди " Труд ".

Индикация за нови условия по прехвърлянето дава смяната в проектите на „ алените “. Очакваше се столичният гранд да разгласи този понеделник новия клуб на Футболист №1 на България след близо 3 месеца договаряния с половин дузина тимове.

В рулетката на прехвърлянето се завъртяха британските Уотфорд и Кардиф, както и италиански, холандски и белгийски отбори. Клубът от Уелс незабавно търси нов нападател след нещастието с аржентинеца Емилиано Сала, липсващ дружно със аероплан над Ла Манша.

Шефовете на ЦСКА пазят безспорна конфиденциалност по отношение на договарянията. Английски управител, който работи с Уест Хам е от през вчерашния ден в София. Британският клуб към този момент е работил със притежателя на " алените " по времето на славния управител Хари Реднап.

Тогава Гриша Ганчев продаде от Литекс на лондончани Светослав Тодоров, а Радостин Кишишев изкара проби в отбора преди да заиграе във Висшата лига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР