Появата на Меган Маркъл изненада публиката на събитието „WE Day

...
Появата на Меган Маркъл изненада публиката на събитието „WE Day
Коментари Харесай

Хари и Меган обраха овациите на събитие в Лондон

Появата на Меган Маркъл изненада публиката на събитието „ WE Day UK “, провело се в най-голямата зала до стадион „ Уембли “, Лондон. Докато изнасяше пламенна тирада за присъединяване на младежите в обществени начинания, принц Хари реши да предложения брачната половинка си на сцената. Това провокира бурни овации.

„ Сега ще се опитам да изтегля жена си на сцената... Качи се при мен “, сподели херцогът на Съсекс и подаде ръка на брачната половинка си. Тя от своя страна се поколеба, само че потегли с него.

Обхващайки го с ръка зад тила, Меган продължи да слуша Хари за ролята на младежите в обществото. От време на време държеше наедрелия си стомах. Двамата умилиха присъстващите с непринуденото си държание.

Над 12 000 студенти и преподаватели също участваха на „ WE Day UK “ – конгрес, който сплотява млади водачи от целия свят. Освен принц Хари и брачната половинка му Меган, измежду формалните посетители бяха Лиъм Пейн, Никол Шерцингер и Наоми Кембъл, които въодушевиха присъстващите със своите персонални истории.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР