Появата на iPhone бе революционен момент не само за Apple,

...
Появата на iPhone бе революционен момент не само за Apple,
Коментари Харесай

Новият продукт на Apple, който ще замести iPhone

Появата на iPhone бе революционен миг освен за Apple, само че и за цялата промишленост на мобилните технологии.

Подобна бе и обстановката с излизането на първия iPod, който вечно промени метода, по който гледаме на мобилните джаджи за музика.

Няма по какъв начин да не се запитаме дали хората в Apple не са способни да трансформират историята за трети път, създавайки устройство, което може да ни накара вечно да загърбим iPhone и смарт телефоните като цяло.

Именно за подобен артикул заяви Bloomberg неотдавна, като разкри, че компанията на Тим Кук сега работи интензивно, с цел да сътвори идната гражданска война в мобилния бранш.

Става въпрос за дълго чаканите AR очила на Apple, които, в случай че съдим по слуховете, не са прекомерно надалеч от това да бъдат публично оповестени в идните месеци.
 Apple, iPhone SE 2 и с какви параметри и цена ще е телефонът
Колко ще коства и с какви параметри ще е iPhone SE 2

Добра вест за хората със остарял iPhone

Според данните на Bloomberg е допустимо продуктът да се появи още следващата година, защото сега Apple концентрира труда си по основаването на екосистема от приложения за сходна джаджа.

Основният проблем пред компанията сега наподобява е тъкмо това, защото концепцията е очилата да работят напълно без значение от iPhone, само че да оферират безусловно същите услуги като телефона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР