Появата на евродепутатката от Зелените в Европарламента - Ска Келер,

...
Появата на евродепутатката от Зелените в Европарламента - Ска Келер,
Коментари Харесай

Десислав Чуколов разкри истинските причини за посещението на Ска Келер

Появата на евродепутатката от Зелените в Европарламента - Ска Келер, е чисто политическа акция, безапелационен беше депутатът от " Атака " Десислав Чуколов пред Канал 3. Целта й е да ускори политически зелените в България и в Европейския парламент. Тя се надява от България да влязат евродепутати и да попълнят тяхната група в Екологичен потенциал, предвижда той. Начинът, по който беше посрещната в България, би трябвало да я наведе на мисълта, че не е добра пристигнала, счита още Чуколов.

Този зелен рекет, който се упражнява, очевидно му минава този номер, вметна той, поради търпимостта на полицията по отношение на митингите и преграждането на пътища.

Според депутата от " Атака " зелените дружно с десните партии целят, около митингите против втория въжен превоз, да провокират събаряне на властта по същия метод, както го направиха против кабинета " Орешарски ".

" Сега, в случай че може, отново да има такива митинги, с цел да влязат в Народното събрание, очевидно това е тяхната цел ", разяснява щенията на десните обединения дружно със зелените Десислав Чуколов.

По мотив Истанбулската спогодба и концепцията за референдум, депутатът от " Атака " предложи да се запише и още един въпрос - за проучване на вяра в учебно заведение.

" Защо да не питаме българския народ дали да има вероучение в учебните заведения?, предложи той. " Тепърва стартира тоя напън против България за приемане на трети пол, за осиновяване на деца от еднополови двойки ", предвижда още Чуколов.

Той отхвърли да има напрежение в обединението Обединени патриоти, само че акцентира, че тя въпреки всичко се състои три независими партии. По думите му обаче е добре тримата водачи да водят разговор на една маса, а не през медиите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР