Появата на близо 40-годишна италианка, която е получила половин милион

...
Появата на близо 40-годишна италианка, която е получила половин милион
Коментари Харесай

Мистериозна дама заплете още повече аферата с ватиканския кардинал Бечу

Появата на близо 40-годишна италианка, която е получила половин милион евро от Светия трон по сметка в Словения, през днешния ден утежни аферата, обвързвана с кардинал Анджело Бечу, подал наскоро оставка като префект на Конгрегацията за каноничните процеси на светците поради съмнения във финансови злоупотреби, съобщи Франс прес.

Появата на Чечилия Мароня в тази спекулация имаше резултат на бомба. Италиански вестинци я нарекоха Дамата на кардинала или Дамата с 500 000-те евро. Тридесет и девет годишната италианка съобщи през вчерашния ден и през днешния ден пред италиански медии, че ѝ се е плащало като посредничка в договаряния за освобождението на свещеници и монахини, похитени в Азия и Африка.

Жената е от Сардиния, също като 72-годишния Бечу. Той е взел решението да ѝ се заплаща, когато е бил фигура номер две в Държавия секретариат на Ватиката. Жената удостовери, че е получила половин милион евро по сметката на компанията си " Лоджсик ", основана преди две години в Любляна.

Не съм откраднала нито едно евро, акцентира тя. Жената разгласи, че има писмо от кардинала, в което ѝ се дава позволение да пътува и да има дипломатически връзки, с цел да оказва помощ на църквата в сложни територии. Тя разясни, че познава и членове на управлението на италианските секрети служби.

Дамата отхвърли спекулациите, че е била държанка на Бечу и се показа като политически анализатор и специалист по разузнаването. Тя разгласи, че е основала мрежа от връзки в Африка и Близкия изток, с цел да отбрани нонциатурите и задачите на църквата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР