"Пояснение на препоръката на правителството за социално дистанциране във връзка

...
"Пояснение на препоръката на правителството за социално дистанциране във връзка
Коментари Харесай

Британското правителство с призив след като всички в страната се юрнаха към....

"Пояснение на рекомендацията на държавното управление за обществено разграничаване по отношение на COVID-19, съгласно което хората би трябвало да заобикалят пътувания, с изключение на нужните. Настоящата рекомендация е за хората, които възнамеряват да посещават своите вили или места за отмора по време на пандемията на ковид. Концепцията за нужното пътешестване не включва визити на вили, къмпинги, места за каравани и други сходни, без значение дали за изолираност или превозване на ваканции ", гласи текстът на рекомендацията.

"Хората би трябвало да останат в главните си домове. Неспазването на тези ограничения основава спомагателни компликации за локалните поданици и службите, които към този момент са изложени на риск ", изяснява държавното управление.

Ранните ваканции, хубавото време и затварянето на кръчми и заведения за хранене доведоха до това, че жителите на градовете всеобщо са се юрнали в провинцията. Властите на няколко английски района, в това число някои области на Шотландия, Корнуол, Уелс, редица крайбрежни градове и няколко естествени резервати, са се оплакали на държавното управление от „ нашествието “ на гости, които решили да избягат от ковид измежду природата.

Социалните мрежи са изпълнени със фотоси на компании, които очевидно подценяват рекомендацията на държавното управление да заобикалят обществената връзка и да пазят дистанцията си.

Междувременно в курортните региони живеят доста възрастни жители, принадлежащи към рисковата група. Британският министър председател Борис Джонсън в неделя предизвести за по-строги ограничения, в случай че популацията не се съобрази с рекомендациите.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР