PowerSensor засича присъствието на човек и намалява яркосттаPhilips 252B9 има

...
PowerSensor засича присъствието на човек и намалява яркосттаPhilips 252B9 има
Коментари Харесай

Philips 252B9 – монитор с интелигентни функции

PowerSensor засича наличието на човек и понижава яркостта

Philips 252B9 има екран с диагонал 25 инча и съответствие на страните 16:10

Нов LCD екран Philips 252B9 идва с 25-инчов екран, съответствие на страните 16:10 и 3-странен безрамков дизайн. Моделът, предлаган от MMD – лицензен сътрудник за Philips монитори, има характерности за експерти и резистентен дизайн за понижаване на разноските на сила и запазване на околната среда .

Иновативен PowerSensor, хардуерен комутатор за нулева консумация, IPS технология, стойка SmartErgoBase и набор от функционалности за увеличение на комфорта отличават Philips 252B9. IPS екранът реализира зрителни ъгли от 178°/178° даже и в портретен режим при завъртане на 90°, наред с ярките изображения и усъвършенствана акуратност на цветовете, присъщи за тази технология.

Philips 252B9 е първенец във връзка с устойчивостта. Неговият неповторим PowerSensor може да засече наличието на човек, употребявайки безвредни инфрачервени сигнали и да понижи автоматизирано яркостта на екрана, когато потребителят отсъства. Резултатът е понижение на потреблението на сила до 80%, както и продължен живот на монитора.

В допълнение, Philips 252B9 е екипиран с хардуерен комутатор за нулева консумация, който напълно прекъсва потреблението на ток, поставяйки завършек на латентното ползване на електричество, когато мониторът не се употребява.

IPS екранът на Philips 252B9 реализира зрителни ъгли от 178°/178°

Съвместим с енергийни стандарти като EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE и RoHS, мониторът е построен от 85% рециклирани пластмаси и опаковъчни материали, подлежащи на 100% преработване, което в допълнение понижава въглеродния отпечатък.

Потребителите на Philips 252B9 ще получат многочислени новаторски функционалности, които усъвършенстват продуктивността и обезпечават комфорт. Стойката SmartErgoBase разрешава покачване, събаряне, наклоняване и завъртане на екрана до прецизната височина и ъгъл.

Наличните VESA отвори оферират спомагателна еластичност при монтиране на монитора към стотици съвместими стойки. Philips 252B9 предлага също повишаващи комфорта технологии за визуализация като Flicker-Free, LowBlue алтернатива и EasyRead режим за прелестно четене като от хартия.

Два вградени високоговорителя и голям брой конектори за VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 и HDMI 1.4 допълват този функционален и екран, който ще се появи на пазара у нас в края на март на целесъобразна последна цена от 509 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР