Power Sensor автоматично настройва яркостта на дисплеяPhilips 243B9 предлага простота

...
Power Sensor автоматично настройва яркостта на дисплеяPhilips 243B9 предлага простота
Коментари Харесай

Philips 243B9 – монитор за еко работно място

Power Sensor автоматизирано настройва яркостта на екрана

Philips 243B9 предлага елементарност и продуктивност за екологично настроените консуматори
(снимка: MMD)

MMD, лицензен сътрудник на Philips монитори, пуска на пазара новия модел Philips 243B9, екипиран с USB-C докинг, високоскоростни портове USB 3.2, IPS екран с Full HD 1920×1080 резолюция и диагонал 24 инча.

Мониторът е планиран да обезпечи повече елементарност и работливост на работното място. Потребителският комфорт и пониженото отражение върху околната среда са обезпечени с настройващата се стойка SmartErgo Base, пестящият сила PowerSensor и опаковката, която може да се рециклира на 100%.

Philips 243B9 е комфортен за потребление, с еластичен USB-C докинг със зареждане . С помощта на един тъничък, съразмерен конектор потребителите могат да зареждат своя съчетаем преносим компютър, да гледат видео с висока резолюция и да трансферират данни с високи скорости.

Този екран е HDMI-съвместим , което значи, че потребителите могат да се гледат висококачествено видео и тон, излъчени по единствен кабел от аудио-видео източници, в това число DVD плеъри, видеокамери и PC-та.

Philips 243B9 е екипиран с разнообразни технологии за обезпечаване на оптимално качество на картината, която щади очите . IPS технологията предлага необятни зрителни ъгли и кристални, ярки изображения, до момента в който Full HD резолюцията обезпечава повече елементи и изясненост.

Настройващата се стойка SmartErgo Base обезпечава ергономичен комфорт
(снимка: MMD)

Благодарение на режима LowBlue, потребителите виждат картина, която е безвредна за очите. Philips 243B9 е екипиран с настройваща се стойка SmartErgo Base за ергономичен комфорт и предлага интегрирани благоприятни условия за прибиране на кабелите.

В допълнение към комфорта, продуктивността и гъвкавостта, Philips 243B9 е и доста енергийно-ефективен, като дава отговор на редица стандарти за отбрана на околната среда, включително EnergyStar 7.0, TCO Edge и RoHS.

Вграденият Power Sensor автоматизирано засича наличието на консуматор пред екрана и настройва яркостта на монитора, тъй че да удължи неговия живот и да реализира понижение на разноските за сила с до 80%.

Zero Power Switch подсигурява нулева консумация на сила и понижава до най-малко приноса на монитора към въглеродните излъчвания. С корпус без PVC/BFR и цялостна липса на живак и олово Philips 243B9 употребява 85% рециклирани пластмаси и опаковъчен материал, предстоящ на 100% преработване.

Мониторът Philips 243B9 ще бъде разполагаем на българския пазар от този месец на целесъобразна последна цена от 429 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР