Повторното въвеждане, започващо с освобождаването на до 10 вълка, се

...
Повторното въвеждане, започващо с освобождаването на до 10 вълка, се
Коментари Харесай

Избухналите в битка вълци извоюват нова граница в Демократично Колорадо. Този ход подклажда политическо напрежение

Повторното въвеждане, започващо с освобождението на до 10 вълка, се очерта като политически проблем, когато доминираните от Републиканската партия Уайоминг, Айдахо и Монтана отхвърлиха да споделят своите вълци за напъните. Служителите на Колорадо в последна сметка се обърнаха към различен либерален щат – Орегон – за обезпечаване на вълци.

С повишаването на упованието измежду бранителите на дивата природа, които към този момент започнаха съревнование за именуване на вълци, животновъдите в Скалистите планини, където ще се осъществят пусканията са тревожни. Те към този момент са видели проблясъци какво може да им предложи бъдещето, защото шепа вълци, които се скитаха от Уайоминг през последните две години, убиха добитък.

Страхът е, че сходни офанзиви ще се влошат, добавяйки към поредност от възприемани офанзиви против селските общности в западен Колорадо, защото демократичните водачи на щата прегръщат чистата сила и туризма, засенчвайки стопански опори като рандеман на изкопаеми горива и селско стопанство. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР