Повредите на моста Чонхар, който свързва континента с Крим, са

...
Повредите на моста Чонхар, който свързва континента с Крим, са
Коментари Харесай

Украйна повреди тежко ключов мост в Крим

Повредите на моста Чонхар, който свързва континента с Крим, са по-сериозни от предстоящото и сега той не е кадърен за приложимост, съгласно назначения от Русия краткотрайно изпълняващ длъжността началник на Херсонска област Владимир Салдо.

" За страдание, мостът е доста по-сериозно развален, в сравнение с в началото смятахме. Той ще е неспособен за придвижване през идващите 15 до 20 дни, може би повече ", съобщи Салдо пред съветската държавна телевизия " Россия-24 ", предава Си Ен Ен.



В четвъртък съветските управляващи оповестиха, че четири ракети " Сторм шадоу " са били изстреляни по моста Чонхар, който свързва следените от Русия елементи на южната Херсонска област на Украйна с полуостров Крим, който Москва разгласи за анексиран от Украйна през 2014 година

Кримските управляващи оповестиха по-рано, че мостът, който е от решаващо значение за Русия за превозване на войски, муниции и съоръжение към и от полуострова, ще бъде изцяло функционален след най-много две седмици.



Салдо призна, че повреждането на моста ще затрудни доставките, защото ще би трябвало да се употребява различен, по-дълъг маршрут през Армянск и Перекоп, който е по-близо до украинските позиции.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР