Поводите за народната любов към кмета на София Йорданка Фандъкова

...
Поводите за народната любов към кмета на София Йорданка Фандъкова
Коментари Харесай

След потопа в София се изля и народната любов към Фандъкова

Поводите за националната обич към кмета на София Йорданка Фандъкова не са образец от Червената книга. Накъдето и да се обърнеш в София са нужни огромни старания на волята да се сдържиш да не ругаеш. Потопът от 18 юни, обаче отприщи същинско цунами от обичта на софиянци към безконечния кмет. Ето някои от най-искрените излияния на мокрите поданици на столицата в поста на " Спаси София ".
" Можем да сме толерантни към вода влезнала в метрото през стълбите, само че вода, която струи от тавана на метрото е доказателство за некадърното строителство и незаконното крадене, чиито забележими резултати са обезпечени тъкмо в такива моменти ! ", разяснява Иво Божков.
Георги Бебов припомня, че " най-евтиното метро на линеен метър в Европа подсети за себе си. Евтиното през днешния ден, излиза скъпо на следващия ден. "
Димитър Жиланов предложи " Йорданка да се качва на 7цата и да се... окъпе " в националната обич! Това с метрото е неприемливо! "
Kalin Todorov предлага различни способи: " И довечера с билета в метрото раздават по желание: джапанки, поясче или плавници. " Венецианско " метро в София, обезпечено от ГЕРБ... хахаха...но отговорна е природата,не ИНЖЕНЕРА или ГОСПОЖАТА,те са СВЕТА вода ненапита. "
Божидар Христов споделя " Много е зле. Нито е най евтиното метро нито пък е качествено. В строителството съм и знам че доста от нещата които се вършат са с цени по скъпи даже и на запад и отново резултата е жалък. Не може компания която печели даден търг да наема компания под реализатор която да наеме друга компания под реализатор. "
Hristo Petkov Ninov: " Порои и градушки е имало и ще има. И в други градове - у нас и по света. Но неналичието на дренажи и отводнителни уреди, цялостната липса на поддръжка на съществуващите, скъпите фалшификати на поправки са запазена марка на фъндъковото ръководство. Оставка е най-малкото, което би трябвало да направи неотложно! "
Kalin Todorov: " Е в този момент е моментът да го зарибят от Общината (ДАНА) и обезпечено ще имат безвъзмезден ШАРАН за Никулден да раздават на бедните дружно с бюлетина за БЪДЕЩИТЕ избори 2019 година "
Kalin Todorov е и стихотворец: " Вземи във този прекрасен ден една българска роза от мен. Нека тя да ти опише с ароматния си глас за Балкана, за морето и " за басейна в метрото ".
Ivan Karakolev: " Айде в този момент и едно мъжко хоро из метрото, че да видат кво е туй еврепредседателството на Софията..:) "
Борислав Лазаров установи: " Друго си е да се повозиш на лодка за 1,60 ".
Припомняме, че на същия ден човек бе повален на земята и задържан, тъй като е пътувал без билет в градския превоз. Дали не е време за други арести или най-малко инспекции?
Припомняме още и че метеоролозите към Българска академия на науките заплашиха, че в случай че не им бъдат отпуснати повече пари, от 9 юли ще преустановят работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР