Поводът за недоволството им е липсата на заседания на работната

...
Поводът за недоволството им е липсата на заседания на работната
Коментари Харесай

„Възраждане“ готви нов протест за падане на залените сертификати

Поводът за недоволството им е неналичието на съвещания на работната група за документа, основана след срещата с премиера след митинга на 12 януари.

Според водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, е явно, че ръководещите " тупат топката " и преднамерено бавят разискванията и срещите на смесената работна група, основана след първия митинг на партията.

" Ние сме извънредно толерантни и диалогични, само че не сме и глупави. Ясно ни е, че се пробват да протакат нещата във времето напред, само че ние повече няма да поносим. Мина януари, Кирил Петков беше споделил, че до 2 февруари ще има позиция. Месец по-късно нищо не се е случило ", сподели Костадинов, който счита, че това е пренебрежение към българските жители, които застават зад тази идея и всички са еднообразно дискриминарани.

" Очевидно другата страна не желае диалог с нас за зеления документ и отпадането му, а нашето самообладание към този момент се изчерпва. Затова ще организираме митинг и ще беседваме на улицата ", съобщи водачът на " Възраждане ".

Другата седмица партията ще вземе решение по кое време, къде и под какъв формат ще е тъкмо митингът. " Искаме да чуем по кое време най-накрая падат документите ", уточни още Костадинов. По думите му митингът ще бъде проведен в границите на 10 дни, в " много по-различен формат ".

" Ако в този момент се обади министър председателят, желаеме да чуем дата, на която пада зеленият документ и тя би трябвало да е в границите на идващите 10 дни. Най-късно до 20 февруари ", сложи изискване Костадинов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР