Поводът са изказвания на Йончева, че през фирмите на Гаргов

...
Поводът са изказвания на Йончева, че през фирмите на Гаргов
Коментари Харесай

Черни Облаци Надвиснаха Над Главата На Елена Йончева! Тя Не Си Мълчи, Но Вижте Какво Я Сполетя

Поводът са изявления на Йончева, че през компаниите на Гаргов минават крупни суми от публични поръчки.

" Същият е акционер в над 40 компании, които печелят публични поръчки за десетки милиони лв.. Само един образец – една от тези компании е в топ три на компаниите, които санират здания по програмата за енергийна успеваемост ", съобщи по-рано през днешния ден в Народното събрание депутатката, която сподели скица с доближени на Делян Добрев от ГЕРБ, които били назначени в общината по негово искане. По думите й Гаргов е шурей на някогашния министър.

Според общинския консултант обаче няма спор на ползи, че той оглавява бюджетната комисия в локалния парламент, а брачната половинка му Росица Гаргова е шеф на финансовата дирекция в Общината.

" Госпожа Йончева, която ме упрекна, че имаме огромни поръчки, че 40 компании, да, в действителност несъмнено са повече и от 40 компании, в които имам присъединяване. Аз съм акционер, в някои компании съм с 5%, в някои съм с по 21. Когато господин Беливанов предложи на брачната половинка ми да стане шеф на Финансова дирекция, особено повдигнахме въпроса и неговите адвокати обявиха, че няма спор на ползи ", сподели Гаргов, представен от БНР.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР